• Ursula von der Leyen face un pas in spate din cauza claxoanelor asurzitoare ale fermierilor. Ea spune că nu mai e la fel de hotărâtă să ii oblige pe fermieri să reducă consumul de pesticide la jumătate – și in felul ăsta, fermierii să poată produce mai mult. Surpriză insă, euro-parlamentarii nu sunt de acord! Unde duce conflictul, aflăm azi in direct de la Strasbourg.
  • Genetica așa cum nu o știai: Din părinți frumoși ies copii…bogați. Concluzia e trasa de cercetătorii care au studiat timp de 10 ani impactul frumuseții asupra carierei. Copiii din părinți frumoși au salarii cu peste 2000 de dolari mari. Poate asta ii motivează si pe copii să aibă grijă de părintii lor 🙂
  • Muncești ca să stabilești un record și rămâi cu ochii în soare. După ce s-a chinuit să lipească peste 700 de mii de bețe de chibrit în forma Turnului Eiffle, un francez a aflat că nu a folosit bețele potrivite. Imediat la ȘTIU!
  • Pentru o viață sănătoasă treceți pe la tonomatul cu teste gratis contra bolilor sexuale. Analizăm politica britanicilor ajunsi la un nivel istoric al bolilor cu transmitere sexuală, dar care au reușit să reducă drastic bolile cu noua initiativă.
  • Analizează social media și te minunezi! Verdictul postărilor de pe TikTok :Terra e o planetă de misogini. Opriți planeta!
  • Ședințele zoom de la job au o nouă regulă! Pauza obligatorie de cafea! Mulți se bucură de oportunitate, altii sunt supărati ori că nu beau cafea ori ca pierd timpul cu forța.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
TINERIII VOR VOT OBLIGATORIU
HARRY POTTER DAY
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI