Limbajul de lemn a devenit mai important decât Constituția României. Autoritățile de la noi au amestecat cuvinte într-o căciulă – ce a rezultat e noul pachet de restricții pe care nimeni nu îl înțelege. Ce e clar e că pentru vaccinați carantina se reduce la 5 zile.
„Mi-e dor de tine, dar îmi place să-mi fie dor”. Noul studiu după Crăciun și Revelion. Oamenii care merg să-și facă sărbătorile cu părinții se plictisesc după mai puțin de 4 ore.
Criza a lovit armata din Norvegia. Generalii îi obligă pe recruți să își spele chiloții și ciorapii și să-i lase la unitate. Să-i mai poată folosi și colegii lor.
Sârbii si-au amintit de spiritul lor de războinici. S-au adunat cu miile în fața Parlamentului să le ceară australienilor să îl respecte pe Djokovic – tenismenul nevaccinat, ținut sub sechestru.
Sărbătorile pleacă, dar clopotele vin. Sucevenii se laudă cu cel mai mare clopot construit în România – are 10 tone și muzica lui se aude până la Cernăuți.
Pentru că românii au devenit pretențioși la mâncare în pandemie, restaurantele s-au adaptat – moda „cu de toate” a fost învinsă de meniul „ca la carte”. Mănânci acum și ții minte toată viața! Imagini care îți fac poftă instantaneu – azi la ȘTIU.

Juriul emisiunii a fost alcătuit din: Raisa Humeniuc, Barasz Barabas și Ionel Burtea.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
AI 2% ȘANSE SĂ AI BILET LA ERAS TOUR
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA