• Am ajuns la prima cursă directă de avion București – New York după 20 de ani de pauză. Visul american costă intre 350 de euro la economic și 1900 la clasa business. Așteptăm să circulăm și fără vize.
  • De la Ziua Z – la Ziua Zelenski! După ce le-au adus omagii veteranilor de război la 80 de ani de la Debarcarea din Normadia, șefii lumii își întorc din nou privirea către războiul din Ucraina.
  • Zelenski a multumit parlamentarilor francezi după ce Macron a promis că trimite avioane de vânătoare Mirage 2000 în Ucraina, la pachet cu instructori care să îi învețe pe soldații ucraineni cum să le folosească. Macron a anunțat că alti 4.000 de soldați ucraineni vor fi instruiți de francezi ca să lupte mai bine pe front.
  • La alt capăt al lumii, fostul primar din Rio de Janeiro s-a făcut de râs. Într-o ședință zoom, colegii de conversație l-au văzut cum stătea pe vasul de toaletă intr-un moment de maximă urgență. Noroc că în Brazilia nu sunt alegeri in acest week-end, dar tot nu a scăpat cu… reputația curată.
  • Pe locuri, fiți gata…start vot! 19 milioane de români din țară și străinătate sunt așteptați la urne în cele aproape 20.000 de secții de votare. România votează pentru europarlamentari, conform calendarului european, dar si pentru primar, consilieri locali și cei care conduc județul, in urma comasării electorale decise de Ciolacu si Ciucă – de teamă ca nu cumva PSD și PNL să iasă prost din lupta cu AUR – partid pe care il numesc extremist.
  • Nu-ți mai bate capul cu aplicațiile de dating, pentru că acum A.I. te poate ajuta să îți găsești jumătatea. Îți face o descriere interesantă, îți editează pozele, te ajută să îți alegi hainele, îți sugerează locuri de date și lucruri interesant pe care le poți face. Dacă rămâi în pană de idei, A.I. vine cu idei de conversație și chiar cu glume.
  • Te bucuri de soare? Nu și cei din jurul tău. Căldura te face violent. Cum te poate duce la răcoare, afli seara asta… pentru că STIU

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL