Ioana Matei, Magda Gheorghiță și Lect. univ. dr. Oana Șerban, doctor în filosofie, sunt în juriul de astăzi

  • După mai bine de două săptămâni de discuții aprinse, vin vești bune din Ucraina – lucrările de dragare pe Canalul Bâstroe vor fi oprite până când vor fi facute măsurători care să verifice adâncimea.
  • Nu te uita la preț când vine vorba de o vacanță de lux în Bucovina. Da, ai auzit bine, liderul mondial în tursmul de lux pune Bucovina pe lista destinațiilor de vacanță. Condiția necesară – să ai în cont o suma în dolari cu cel putin sase zerouri.
  • Noua fericire: neglijează-ți familia! Axează-ți viața pe prieteni! E un nou curent filosofic stângist care incepe sa prinda contur în Franța.
  • Războiul colagenului: Distrugi planeta pentru un ten mai sănătos? Din pacate raspunsul este DA. Brazilienii defrișează padurile tropicale ca să facă loc vitelor, folosite și în producerea colagenului.
  • Un milion și jumătate de francezi sunt iar în stradă, continuă protestele față de reforma pensiilor. Pensiile, dar cele speciale, sunt și la noi motiv de îngrijorare – riscăm să pierdem fonduri PNRR de miliarde pentru că nu rezolvăm această problemă.
  • Încă un motiv să-ti scoti mâine, de 8 martie, iubita în oras. A aparut clasamentul fumuseții online – românecele le bat pe frumusețile din Venezuela, abonate la Miss Universe. Și culmea, fac și bani – mai bine de jumatate de milion de femei din România sunt implicate în afaceri care se ridică la 35 de miliarde de euro.
  • Iohannis a văzut lumina de la răsărit. A dat mâna astăzi cu Împăratul Naruhito al Japoniei. A avut de disctutat și cu premierul Kishida despre parteneriate bancare și în domeniul cercetării, la Măgurele.
  • Vrem o țară cu probleme ca afară – suntem arătați cu degetul că nu rezolvăm problema abuzurilor de tot felul asupra copiilor. Europenii au altele pe cap – câtă libertate să le acorde minorilor sau dacă e bine să poarte nume neobișnuite precum Hades, numele zeului Infernului, nume de ciocolată sau de mașini in vogă.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI