• „Da, mamă sunt fată. Și am părerea mea”. S-au impărțit familiile, USR-ul și România după momentul în care Elena Lasconi a fost scoasă de USR de pe lista pentru alegerile europarlamantare.(VO) Scandalul a crescut după ce Lasconi a spus că a votat pentru familia tradițională la referendumul de acum 5 ani, iar fiica ei a numit gestul drept jegos.
  • Dacă nu poți să o învingi, treci de partea ei – asta e concluzia la care au ajuns profesorii care s-au săturat de lupta cu inteligența artificială. Studenții din America pot să îi ceară ajutor lui ChatGPT când au de făcut o lucrare sau un proiect, nu și în timpul examenelor.
  • Dacă ții cu ursul e bine să știi că astăzi poți să-i dai o îmbrațisare, dar nu celui real, ursulețului de pluș:Astăzi se sărbătorește în Statele Unite și Marea Britanie „Hug a Bear Day”.
  • Maia Sandu tremură după alegerile din weekend. Partidul ei a pierdut la postul de primar în capitala țării, Chișinău, dar și în cele 11 capitale regionale – din care 7 sunt sigur pierdute, iar în 4 dintre ele speră la o minune în turul 2. Comunitatea europeană se teme pentru mișcarea pro-rusă a Moldovei.
  • Schimbați numele Grădinițelor! Să se identifice copiii cu ele. „Vor înțelege ei când vor fi mari”
  • Designerii în vacanță sau… în șomaj. Note maxime la prima colecție de haine FIZICE concepută de AI.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"