• Zelenski a ales: Nu vor fi alegeri anul viitor în Ucraina – rămâne el președinte până când se rezolvă situația sau se termină războiul. O nouă întâmplare tragică în Ucraina: un lider al armatei a fost ucis de ziua de lui de o grenadă cadou.
  • Mare brânză sau mari influenceri? Urmăritorii de social media dezbat astăzi țeapa luată de la influencerii care au făcut reclamă la Brânza Regelui – produsul care nu exista, dar existau banii și apoi… rușinea.
  • Nici nu poți să pui atâta cash în ea. Geanta lui Pharrell costă un milion de dolari. Până la finalul emisiunii STIU – poți să faci comanda. Ponturile sunt la mine.
  • Măsurile dure contra plătilor cu bani cash – concepute de binomul Ciolacu – Boloș – au ținut doar până la implementare. Azi Ciolacu a schimbat modificarea. „Dacă lucrurile o iau pe o direcție greșită trebuie să intervin. Voi fi mereu alături de micii întreprinzători și de oamenii simpli”. Rămân doua exceptii: plafonul de casă: 50.000 de lei – atât au voie să tina magazinele. si avansul spre decontare 1.000 lei pe zi.
  • Nici nu știi când a trecut. Azi se împlinește o lună de la atentatul Hamas în Israel, dar prea puțini vinovați au plătit până acum. Există totuși o veste bună pentru România – 103 români au primit acceptul să plece din Gaza.
  • Când îți iei concediul de UMANITATE? Inteligența Artificială semnează acum contracte în locul oamenilor. Este încă un pas al AI-ul în calea sa de a lua poveri, dar și… plăceri oamenilor.
  • Poftiți la cea mai luxoasă masă din lume! Parmezan maturat 23 de ani cu vin vechi de 153. S-a întâmplat la Barcelona – Rămâi la ȘTIU – nu păstrez ce e mai bun doar pentru sfârșit. Îți dau constant câte o porție – și deliciu și delux.

Recomandări

NICKI MINAJ FACE PRIMELE DECLARAȚII
ÎNCEPE ROLAND GARROS
EXTREMA DREAPTĂ PRIMEȘTE VOTURI
VREA PUTIN CU ADEVĂRAT PACE?
UK VREA REINTRODUCEREA ARMATEI
LIDERII SE ÎNTÂLNESC LA SEUL