• La un an de la atacurile teroriste Hamas, situația din Orientul Mijlociu se arată în toată complexitatea sa – Israel își simte amenințată existența, iar Iranul se gândește la profețiile liderului real al țării, Ayatollahul Khamenei – „în 25 de ani Israel ar putea să dispară” – spunea dictatorul religios Khamenei în 2015, iar acum a trecut și la acțiune, cu sute de rachete lansate asupra Israelului și acțiuni coordonate cu Hezbollah. În timpul ăsta, Israel e cu ochii și pe ostaticii luațui de Hamas – aproape că nici nu mai speră să recupereze vreunul în viață.
  • E secolul 21, iar studenții de la noi au probleme cu BUG-ul! Dar nu cheamă IT-ul, strigă după dezinsecție. O studentă dintr-un cămin din Grozăvești a ajuns la dermatologie, infectată de la mușcături de ploșnițe. Nu există astfel de insecte în căminele noastre, dezmint reprezentanții Universității din București.
  • Ce viitor are națiunea română? INS vine cu date care ar trebui să ne dea de gândit, în ce privește viitorul nostru – avem o mulțime de localități în care nu s-a născut niciun copil de 3 ani încoace. Mai mult, 1,7 milioane de cupluri din România nu au copii.
  • Joucrile s-au inchis, să înceapă Jocurile Electorale. Oficial, avem 14 candidați înscriși pentru alegerile electorale. Din cei 11 respinși cel mai mare nume rămâne Diana Șoșoacă – care a așteptat până astă-seară motivarea Curții Constituționale – organismul care nu i-a dat voie să participe la alegeri.
  • A apărut prima echipă de persoane transgender care joacă oficial într-o ligă de fotbal pentru băieți. Se întâmplă în Catalonia, lângă Barcelona. Echipa de fete care au devenit băieți se numește FC Fenix și a pierdut primul meci oficial cu 19-0, în liga a 5-a din Spania.
  • Și… cui ii mai arde de sport să meargă la Biserică. Ce săli de sport?! Facem sport… la catedrală. Propunerea lui Teodosie de Tomis: campionatul național de… mătănii! Zău, așa!

Recomandări

INTRĂM ÎN SCHENGEN?!
HAMAS NEAGĂ
SUA ATACĂ REBELII HOUTHI
DUȘ...MANUL DIN BAIE
CE MIROASE AȘA?
LIAM PAYNE A MURIT