• Europa ne pune la colț! Ne crește economia, dar prea mulți români se chinuie să trăiască. Guvernul trebuie să mărească salariul minim – cel pe care îl primesc 1,3 milioane de români. Dar cel mai probabil asta nu se va întampla – „Lasă că trăiți bine!”.
  • Pică guvernul sau picăm noi de fraieri. Azi la ȘTIU – de ce totul e o cacealma – și ce se ascunde în spatele jocului de-a moțiunea.
  • Bine ați venit în România – potriviți-vă ceasurile cu 100 de ani înapoi. Suntem de râsul Europei pentru că facem praf media de viteza la trenul eveniment, care leagă Europa. Gonește cu peste 100 de kilometri pe oră, dar scade până la 40 după frontierele României.
  • Primarii sunt singurii care se bucură de scandalul de la Guvern – Cîțu a suplimentat fondul de rezervă, din care se dau bani în țară, cu două miliarde de lei.
  • Un pas mic pentru prezent, un pas uriaș pentru viitor. Asta spune președintele primei țări din lume în care Bitcoin devine monedă oficială! Azi au căzut însă toate criptomonedele. Bitcoin – cu 10 la sută.
  • Suntem bolnavi cu mâncarea. Anorexia e a treia cea mai comună boala cronică printre adolescenți. În top e și bulimia.

Juriul de astăzi este format din: Ioana Enache, Șerban Picu și Camelia Gui.

În emisiune a fost prezent și Valeriu Stoica. Fostul ministru al Justiției a vorbit, la Aleph News, despre actuala criză politică, dar și despre vinuri.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT