Felix Damian, Răzvan Țupa și Anamaria Hâncu, cofondator Let’s Do It, Romania sunt în juriul de astăzi.

  • Guvernul intervine în scandalul Blue Air după ce a fost parte din problema – ridică poprirea pe conturile companiei. Condiția e că Blue Air să vină cu un plan pe 12 luni că să-și plăteasca datoria față de Administrația Fondului de Mediu.
  • Cum rezolvăm probleme geostrategice globale? Îl dăm factor comun pe Xi. După ce Puțin a anunțat că se vede cu liderul Chinei, Biden s-a înscris și el la un țețe-a-țețe. Vrea să schimbe câteva impresii cu Xi Jinping la summitul G20.
  • Nu lua în râs această informație – femeile mimează până și râsul. Asta nu e de rău pentru bărbați, o fac pentru bucuria partenerilor.
  • Nu ne iese media nici la… mediu. Două treimi dintre elevii români nu știu ce înseamnă reciclare sau protecția mediului. Vezi astăzi la Știu cum rezolvă situația ministrul Câmpeanu, în doar o săptămână.
  • Primărița de la Sectorul unu primește titlul de TIPA DE LA CABLU”, după ce se laudă că a rezolvat problema cablurilor suspendate pe stâlpi. Vezi că ți-a mai rămas unul atarnat”, poate pentru rufele murdare din primarie, o acuză bucureștenii pe social media.
  • Cine le sapă groapa cicliștilor? În Turul României au căzut pe capete din cauza gropilor de pe străzi.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII