Trece vacanța, iar directorii de școli private pregătesc noi reguli: Vor să le interzică elevilor hainele, încălțămintea și ghiozdanele de firmă.

Senatul american a aprobat cel mai important pachet economic al președintelui – Proiectul de lege de peste 700 de miliarde de dolari aduce schimbări majore în climă și sănătate. Trump se simte provocat să devină din nou președintele Americii.

Spune NU îngrășatului în timpul vacanțelor! Cum muți paharul de șampanie dintr-o mână în alta și scapi de kilograme în plus – îți explică o nutriționistă din Marea Britanie.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

La distracție – puțini ne întrec. 4 nopți și 4 zile au petrecut aproape 400 de mii de spectatori la Untold. De la atâta distracție, unii oameni au plecat cu dureri de burtă de la festival.

Anunț de mare interes pentru bucureșteni – primărița Sectorului 1 – Clotilde Armand – a găsit locuri de parcare. Nu sunt noi și nici multe, dar tot sunt bune, decât deloc. 65 de locuri de parcare sub Pasajul Basarab.

Omenirea se mai declară învinsă o dată. Abia ales, președintele țării care produce jumătate din cocaina lumii spune că „războiul contra drogurilor a eșuat. Să le facem drumuri mai bune fermierilor care cresc coca!”