• Șeful armatei din India a murit într-un accident aviatic după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. Alături de el mai erau 12 persoane, inclusiv soția lui. Toți au murit, cu excepția unui singur ofițer care se află în stare gravă la spital.
  • După America și Australia – și Marea Britanie a anunțat că va boicota – Jocurile Olimpice de iarnă care incep la Beijing peste doua luni. Boris Johnson i-a criticat pe chinezi că nu respectă drepturile omului. Dupa Biden si Boris boicoteaza diplomatic Olimpiada de Iarna Beijing
  • Catedrala Sagrada Familia din Barcelona și-a inaugurat astăzi – cel mai înalt turn – are 138 de metri. Asta nu e tot – în vârful lui a fost pusă o stea ornamentală cu douăsprezece colțuri făcută din sticlă și inox, cu cristale pe margini care vor lumina ziua și noaptea.
  • O femeie din San Francisco a fost arestată după ce furat de 120 de ori din magazine. Ea a mai fost prinsă de polițiști luna trecută, când a furat dintr-un mall bunuri în valoare de 40 de mii de dolari. După ce a fost eliberată, s-a apucat să fure din nou chiar dacă avea legată de picior o brățară de monitorizare.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA