În juriu sunt Cristian Hostiuc, Marga Nițu și Marcela Feraru.

  • O lume întreagă strigă contraofensivă – Ucraina păstrează tăcerea. Alarma a fost dată de Washington Post – care a anunțat că ucrainenii ar fi lansat atacul în zona Zaporojie. Zelensky nu e în zonă – a mers la barajul Kahovka – acolo unde 20 de mii de oameni au nevoie să fie salvați.
  • De la cel mai poluat oraș din România la Capitala Verde a Europei! În premieră pentru România – Brașov e pe lista scurtă de 10 orașe care concurează pentru titlul de capitala verde a Uniunii. Care sunt rivalele Brașovului – imediat la ȘTIU.
  • Messi l-a îmbogățit pe Beckham. A lăsat Barcelona pentru visul american – va juca la echipa lui Beckham – Inter Miami. Am ales liniștea – spune Messi. După anunț, valoarea echipei a crescut de 40 de ori – a ajuns la un miliard de euro.
  • România – țara grevelor fără sfârșit – aproape că a paralizat azi. Profesorii, medicii și polițiștii au dat mână cu mână și au strigat în cor – „Vrem salarii mai mari!”. „Sper ca profesorii să ia cea mai bună masura conform cu eforturile făcute de minister” – e optimist premierul Ciucă.
  • USR vrea din nou la putere – negociază o alianță cu PMP ca să construiască o alternativă de dreapta la coaliția PSD-PNL pentru alegerile de anul viitor.
  • Statul paralel cu natura! Palmierii de București cresc strâmb ca să stai pe ei ca pe bancă. Primarul Negoiță i-a testat primul.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT