• Ați pupat prea mult sânul Julietei. Statuia celei mai iubite femei din lume va fi mutată din centrul Veronei – orasul marii iubiri dintre Romeo si Julieta – evocată de Shakespeare! Statuia era GĂURITĂ de la pupăturile miilor de turiști care o asediază zilnic.
  • De 8 martie, să nu uităm că șase din zece fete spun că au încercat diete extreme ca slăbească, arată un sondaj de la World Vision România. Stirea apare in aceeasi zi in care aflăm că economia Danemarcei a crescut datorită companiei care vinde medicamente pentru slăbit. a avut încasări de peste 30 de miliarde de dolari.
  • Să fie lumină!” strigă către biserici din interiorul Guvernului Ministrul mediului, Mircea Fechet. Dar nu orice lumină, ci prin panouri solare. Bisericile, catedralele, clopotnițele și chiliile din toată țara au primit invitație la panouri solare. 50 de milioane de euro pune la dispozitie Guvernul
  • Zelenski a mers azi in Turcia să se vadă cu Erdogan. A vizitat si santierul naval unde se produc vase de război pentru marina ucraineană. Zelenski a avut numai cuvinte de bine pentru Erdogan: „Ii multumesc pentru parteneriat, dar si pentru că lucrăm impreună ca să aducem pacea mai aproape”
  • Vrei o țară ca afară, dar nu vrei o țară în care să ieși afară, pe relaxare, când ai tu chef?
  • Noua Zeelandă, Spania, Danemarca, Franța și Italia sunt țările cele mai dorite după studiul care tine cont de condițiile în care poți trăi, munci și să te simți bine – toate în același timp.
  • Și eu cu o poveste despre femei. Azi despre norocoasa care a castigat un palat de peste 3 milioane de euro la loterie, dar le-a inchis telefonul celor care ii dădeau vestea. Povestea e de film. Cum s-a incheiat? Afli in seara asta.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA