• A început școala, dar se schimba modificarea. Arafat si Campeanu nu mai sunt de acord cu planul pe care l-au anuntat pompos saptamana trecuta. Nu va mai conta rata de vaccinare a profesorilor – ci cât de mulți bolnavi sunt in localitatea respectivă.
  • România nu e la curent dacă vine o pană de curent. Ministerele aruncă responsabilitatea de la unul la altul, in timp ce in țările din vest planurile de avarie sunt puse la punct.
  • Migranții înarmați cu bâte sau lopeți au încercat să intre cu forța în Polonia ca sa ajunga în Germania. Două mii de oameni bat la porțile Uniunii Europene – se trag si focuri de armă.
  • România a ajuns pe prima pagina în New York Times. Americanii ncearca sa-si explice ce nu reusim nici noi – de ce România a ajuns la cote atat de mari de morti Covid. Lucrurile s-au complicat de cand Romania a ramas fara guvern.
  • Românii sunt răi de mici. Scoala de la noi ii construieste analfabeti functionali pe elevii de la noi, dar specialisti in violenta. România e pe locul 3 în Europa la violența din școli.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD