• Zelenski a ales: Nu vor fi alegeri anul viitor în Ucraina – rămâne el președinte până când se rezolvă situația sau se termină războiul. O nouă întâmplare tragică în Ucraina: un lider al armatei a fost ucis de ziua de lui de o grenadă cadou.
  • Mare brânză sau mari influenceri? Urmăritorii de social media dezbat astăzi țeapa luată de la influencerii care au făcut reclamă la Brânza Regelui – produsul care nu exista, dar existau banii și apoi… rușinea.
  • Vorba dulce mult aduce. Cercetătorii de la Universitatea Oxford au descoperit că dacă doctorii evită să le spună pacienților că sunt grași și că din cauza asta vor avea probleme grave de sănătate, pacienții urmează mai ușor tratamentul de slăbit.
  • Lauda de sine nu miroase a bine, dar e procedura standard pentru politicienii români când se apropie alegerile. Va curge doar lapte și miere și în educație și în sănătate și pe drumuri: Dar pe banii altora.
  • Nu mai circuli oricum cu trotineta electrică pe străzile din România. politicienii te vor responsabil. O să dai și examen dacă vrei să închiriezi o trotinetă.
  • Poftiți la cea mai luxoasă masă din lume! Parmezan maturat 23 de ani cu vin vechi de 153. S-a întâmplat la Barcelona – Rămâi la ȘTIU – nu păstrez ce e mai bun doar pentru sfârșit. Îți dau constant câte o porție – și deliciu și delux.

Recomandări

AI PRIMAR A.I. AVATAR
HAMAS ATACĂ TEL AVIV
TURBULENȚELE SUNT ÎN CREȘTERE
CHARLES LECREC A CÂȘTIGAT CURSA DE LA MONACO
13 OAMENI MOR ÎN URMA TORNADELOR
SCHOLZ ARE „REGULI CLARE" PENTRU UCRAINA