ȘTIU, 9 august 2022, cu Bogdan Hofbauer și Mihaela Măncilă

Razan Tupa, Adrian Bogdan si Theodor Stolojan, fost prim-ministru al României juriul de astăzi.

  • Ne-a luat valu’ și-am sărit calu’! Băncile, nu noi – care au cam exagerat cu dobânzile – le ceartă Guvernatorul BNR. Isărescu le reproșează că nu ridică suficient și dobânzile la depozite. Si culmea! Numărul românilor care imprumută bani de la bănci crește!
  • Recensământul poate dovedi că este bai mare în Baia Mare, Buzău și Botoșani – orasele care scad sub 100.000 de locuitori trebuie să redimensioneze numărul functionarilor – vor fi mai putini politisti locali – consilieri, dar si farmacii plus bani de la buget. Cum poate fi re-desenată harta României – azi la STIU.
  • Care criză de energie? Azi vei sti povestea primarului ambitios – isi propune cel mai luminat Crăciun din lume! Explicatia perfectă: „Să vedeți ce LED-uri eco pun!”
  • O investigație fără precedent în America. Agenții FBI au scotocit prin casa lui Donald Trump, din Florida. Mi-au spart până și seiful, a spus Trump, o practică demnă de lumea a treia.
  • România Educată se face cu bugetul mare… la soare. Secretul directorilor de școli din Ardeal: se perfectionează la cursuri de formare in… Tenerife.
  • Primul vas cu cereale plecat din Ucraina nu poate deveni un simbol al intrării în normalitate. Nu mai ajunge în Liban, s-a oprit undeva pe coasta Turciei și așteaptă să găsească un cumpărător. Cei care comandaseră porumbul spune că întârzierea este de cinci luni și nu îl mai vrea.