Marcela Feraru, Răzvan Țupa și Cristian Moisiuc, doctor in filosofie, sunt în juriul de astăzi

  • Iubitorii de animale din Reșița pot să interacționeze cu câinii din adăpost, fără să-i ia acasă. Cine dorește poate merge la adăpost cu o copie după buletin și să-și aleagă un câine pe care să-l plimbe prin oraș.
  • O femeie a născut gemeni în același timp, pe cale naturală. Doctorii spun că este un fenomen foarte rar. În timpul travaliului, odată cu capul primului bebeluș au ieșit și picioarele celui de-al doilea. Părinții au avut nevoie de aprobarea spitalului pentru a putea pune aceeași oră pe certificatele de naștere ale gemenilor.
  • Oamenii de știință au făcut o descoperire care îi va ajuta pe oameni să slăbească. Cercetătorii de la Universitatea din Texas au testat pe șoareci un medicament care le-ar permite oamenilor să slăbească fără să țină dietă. Pastila CPACC crește metabolismul și ajută la descompunerea zahărului și a grăsimilor.
  • Se împlinește un an de la moartea Reginei Elisabeta a II-a. Prințul William împreună cu soția sa vor conduce omagiile la comemorarea morții reginei pe 8 septembrie. În acest timp, Regele Charles o va comemora pe mama sa „în liniște și în privat” la castelul Balmoral -unde a murit regina.
  • I-a fost modificat titulatura Prințului Harry pe site-ul familiei regale, la trei ani după ce a renunțat la titlul de „Alteța Sa Regală”. Prințul Harry și Meghan Markle au rămas cu titulatura de duce și ducesă de Sussex.
  • Fosta șefă a diplomației austriece – Karin Kneissl care a dansat la nunta ei din 2018 cu Vladimir Putin își petrece vacanța de vară în Rusia. Karin Kneissl a închiriat o casă de vacanță într-un sat de pe lângă Moscova.

Recomandări

RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ RAISI A MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
VERSTAPPEN IA MARELE PREMIU LA IMOLA
DE CE E ROȘU PORTRETUL REGELUI?