• Putin se plictiseste in lupta pentru un nou mandat de președinte. Comisia Electorală din Rusia a respins candidatura lui Boris Nadejdin – principalului contracandidat al lui Putin la alegerile din martie. Din cei 15 contracandidați inscrisi inital pe listă au mai rămas doar 3.
  • România întră în realitatea virtuală de la Apple – dacă ești nerăbdător să te joci cu Vision Pro poți să dai deja comandă. Că să pui mana pe Vision Pro trebuie să plătești peste 30.000 de lei.
  • Pastila care joacă la ambele capete. Cercetătorii de la University College London spun că Viagra reduce riscul de apariție al bolii Alzheimer cu 18%. Imediat la ȘTIU!
  • (H1)MAREA NEAGRĂ, MICUL DRUM
    Marea te cheamă la ea! Și să vezi ce repede ajungi! Guvernul Ciolacu a aprobat constructia Autăstrazii Litoralului – Alternativa Techirghiol Noul drum te ajută să eviți traficul din stațiuni atunci când mergi din Constanța spre sud – Spre Vama veche…
  • Nu bagi insă viteză in Bologna – orașul unde devii pieton dacă șofezi cu mai mult de 30 de kilometri pe oră. „Pai, ce să facem, sa reconstruim mașinile?” se intreaba constructorii masinilor de mare viteză.
  • Portretul ăsta nu se vinde la licitație, dar valorează sigur milioane. E protretul robot al omului de succes. Are peste 55 de ani, n-are griji, că are bani! 95% dintre ei au propria casă chiar dacă în ultimii ani circulă tot mai intens teoria că e mai bine să nu ai casă

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?