• Putin se plictiseste in lupta pentru un nou mandat de președinte. Comisia Electorală din Rusia a respins candidatura lui Boris Nadejdin – principalului contracandidat al lui Putin la alegerile din martie. Din cei 15 contracandidați inscrisi inital pe listă au mai rămas doar 3.
  • România întră în realitatea virtuală de la Apple – dacă ești nerăbdător să te joci cu Vision Pro poți să dai deja comandă. Că să pui mana pe Vision Pro trebuie să plătești peste 30.000 de lei.
  • Pastila care joacă la ambele capete. Cercetătorii de la University College London spun că Viagra reduce riscul de apariție al bolii Alzheimer cu 18%. Imediat la ȘTIU!
  • (H1)MAREA NEAGRĂ, MICUL DRUM
    Marea te cheamă la ea! Și să vezi ce repede ajungi! Guvernul Ciolacu a aprobat constructia Autăstrazii Litoralului – Alternativa Techirghiol Noul drum te ajută să eviți traficul din stațiuni atunci când mergi din Constanța spre sud – Spre Vama veche…
  • Nu bagi insă viteză in Bologna – orașul unde devii pieton dacă șofezi cu mai mult de 30 de kilometri pe oră. „Pai, ce să facem, sa reconstruim mașinile?” se intreaba constructorii masinilor de mare viteză.
  • Portretul ăsta nu se vinde la licitație, dar valorează sigur milioane. E protretul robot al omului de succes. Are peste 55 de ani, n-are griji, că are bani! 95% dintre ei au propria casă chiar dacă în ultimii ani circulă tot mai intens teoria că e mai bine să nu ai casă

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA