• S-a lăsat cu război… și pace în răspunsurile lui Putin pentru Tucker Carlson. Nu noi dăm cu nucleara, Occidentul vă bagă degeaba în sperieți, nu vrem război în Europa, vrem doar pace.. de mai bine de 10 ani. Mai că-ți vine să-l crezi, nu-i așa? asta dacă nu te uiți la victimele din Ucraina și orașele făcute una cu pământul.
  • Ce nevoie mai are Ministerul Turismului de brand de țară, când îl avem pe Charlie Ottley?! Clipurile lui au dublat numărul englezilor interesați de România.
  • Pe platformă… doar de formă! La o privire mai atentă a speciliștilor, două din trei persoane care își caută pereche pe platformele de dating sunt deja într-o relație, ba chiar căsătoriți, mulți dintre ei.
  • Biden a vrut să le dovedească americanilor că are memeorie bună, dar nu a reușit decât să comită a treia gafă în trei apariții.
  • Ai, ai, ai! nu mai mințiți! Companiile se feresc deja să arate la câți angajați renunță în favoarea Inteligenței Artificiale. Asta pentru că sunt mai mulți în realitate decât cele mai optimiste estimări ale specialiștilor.
  • Dacă dragoste nu e… rămâne loc pentru meciul preferat! Fanii Superbowl vor s-o alunge din tribune pe Taylor Swift, iubita starului de la Kansas City Chiefs. Nimeni nu o să se mai uite la meci!
  • Festivalul Internațional de Film de la Berlin s-a răzgândit, nu-i mai invită pe cei 5 politicieni din partidul Alternativă pentru Germania la gala de deschidere de săptămâna viitoare. Asta pentru că politicienii AfD și activiști neonaziști au discutat un plan pentru deportarea în masă în cazul în care partidul lor ajunge la putere.
  • Compania de jocuri video Ubisoft a specificat în ultimul său raport de vânzări ce jocuri va lansa în viitor. Este vorba de Star Wars Outlaws și Assassin’s Creed: Codename Red, dar încă nu avem nicio dată de lansare. Ubisoft nu a suflat o vorba despre varianta de mobil a lui Assassin`s Creed.
  • Este record de scădere a prețurilor pentru grâul din Uniunea Europeană, la bursa Euronext. Mai exact, cotația a scăzut la 204 euro pentru fiecare tonă. Experții sunt îngrijorați că scăderile majore al grâului din Rusia va afecta puterea de vânzare a stocurilor de grâu european.
  • Meteorologii au publicat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Sunt temperaturi peste media din această perioadă, spun ei. Între 12 și 19 martie va ploua în toată țara. Umbrela este recomandată în această perioadă, pentru că precipitațiile vor fi și ele peste medie, în special săptămâna viitoare.
  • Sam Altman, șeful OpenAI întră în industria fabricării de cipuri. Planul pe care Altman l-a prezentat în fața investitorilor ar putea avea nevoie de 6 trilioane și jumătate de euro. Acesta vrea să ajute producția de cipuri avansate pentru inteligența artificială.
  • Oamenii de știință din Oxford, Anglia au stabilit un record în domeniul fuziunii nucleare, încă un pas către energia curată. Aceștia au folosit o mașinărie în formă de gogoașă ca să genereze energia de fuziune, folosind doar 0.2 miligrame de combustibil. 12.000 de case pot fi alimentate cu această cantitate, timp de 5 secunde.
  • Meta i-a închis conturile de Facebook și Instagram ale lui Ali Khamenei, liderul suprem al Iranului. Instagram și Facebook sunt interzise în Iran, dar rămân totuși utilizate prin VPN-uri.
  • Anul n-a început prea bine pentru cuplurile care își doreau cu orice preț un copil. Programul pentru fertilizare în vitro a fost oprit în 2024, pentru că Ministerul Finanțelor nu a mai alocat fonduri, spune ministrul Familiei, Natalia Intotero. Vor fi finanțare doar procedurile în curs pentru cele 10.000 de dosare prevăzute pentru 2023.
  • Donald Trump mai strigă o dată VICTORIE. A câștigat la alegerile locale din Nevada și a obținut noi aliați în cursa alegerilor prezidențiale. În drumul lui pentru a obține statul de „favorit” la alegeri, fostul președinte american a avut parte de puțină concurență la aceste adunări locale.
  • Avem bani europeni – dar nu și oameni care să se ocupe de ei. Secretarul de stat, Roxana Mînzatu, spune că cea mai mare problemă cu fondurile europene e că nu există suficienți angajați care să îi gestioneze. Experții din minster sunt prea ocupați cu PNRR-ul și e nevoie de oameni special angajați pentru fonduri europene, spune ea.
  • Mai bine de jumătate dintre antreprenori se plâng de funcționarea defectuoasă a platformei e-factura, arată sondajul Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România. Printre răspunsuri se remarcă și un număr mare de antreprenori care n-au competențe digitale.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA