• Brașovul e noua Mecca a turismului de pe la noi – se bate cu Bucureștiul la numărul de turiști. Care e cel mai iubit oraș? Afli în dimineața asta.
  • Că la soare te poți uita, dar la acest dispozitiv ba! Francezii au inventat un soare artificial pe care au reusit sa il țină aprins la 50 de milioane de grade timp de 6 minute cu ajutorul unui reactor experimental – o performanță unică, pentru că până acum temperaturile uriașe au putut fi obtinute, dar nu și mentinute.
  • Nu confundați Jocurile Olimpice cu jocurile sexuale! Organizatorii Jocurilor de vară de la Paris le-au stricat planurile sportivilor și sportivelor care se gândeau că își pot face de cap între competiții si antrenamente. Le-au pregătit paturi în care e imposibil să faci sex. Poate doar online.
  • Nu poți să îți refuzi gazda, dacă te roagă frumos. În vizită la Biden la Casa Albă, Iohannis și-a dat seama că n-ar fi rău ca România să dea sisteme anti-aeriene Patriot către Ucraina. Avem 4, însă doar unul e operațional. Armatele aliate au în total 100 de sisteme. Actualul șef al NATO, Stoltenberg a cerut de mult statelor europene să le doneze Ucrainei.
  • Te dai van Gogh sau Picasso? Mai DALI-ncolo de fakeuri! Un soft românesc dă de pământ cu capodoperele false de pe piețele online.
  • Și…El e bărbatul care luptă oricât pentru dragostea vieții lui… chiar și 100 de ani! E veteran din al doilea război mondial, care a debarcat în Normandia în 1944. Nunta o va organiza la exact 80 de ani de la debarcare – pe 6 iunie 2024, în exact același loc.

Recomandări

RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
DE CE E ROȘU PORTRETUL REGELUI?
TRUMP „ÎNGHEAȚĂ” ÎN TIMPUL DISCURSULUI
CINE E MUHAMMAD MUKHABAR?
CONTRACTELE LUI ALTMAN