• Greva Hollywood – varianta românească. La Filarmonica de Stat din Sibiu, artiștii nu mai merg la spectacol când sunt în afara orelor de program. Amestecul nefiresc al statului in lumea artistilor lovește din nou. Explicațiile de la Sibiu – imediat.
  • O altfel de amenințare nucleară. Tehnologia pe care americanii le-o promit României, devine din ce în ce mai scumpă. Producătorii sistemelor NuScale Power Corporation au anunțat că renunță la proiectul de energie fără carbon – din cauză că au crescut costurile cu peste 50%. Chiar dacă a eșuat în America, proiectul din România merge înainte.
  • Și dacă Moș Crăciun nu mai vine? Dezastru în Scandanavia: 10.000 de reni au murit din cauza șoferilor care nu au fost cuminți.
  • „Nouă ne-a curs sângele și voi ați fost cu sânge rece” – e atacul Israelului asupra marilor instituții de știri ale lumii. CNN, New York Times, Reuters, Associated Press sunt acuzate că au avut oameni pe poziții care filmau atentatul Hamas de pe 7 octombrie. Cum au știut ce nu au știut serviciile secrete?!
  • Generația Z provoavă din nou Piața muncii: „Nu vrem să fim șefi! Prea multă responsabilitate pentru prea puțini bani. Mai bine ne vedem de treaba noastră, să trăiască alții cu stresul.”
  • Și telefonul care te scoate din poză. Știe el mai bine cine trebuie să dispară din poză, dar și cine să apară.

Recomandări

SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA
TU CREZI ÎN SACRIFICIU?
SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
HATHAWAY ÎȘI FACE DEBUTUL PE TIKTOK
APPLE VINE CU UPDATE PENTRU IPAD-URI