HOFI: ȘTIU pe ce lume trăiesc. Dincolo de progresul tehnologic al inovatorilor pasionați, este o lume DECADENTĂ, care are în Elita ei Champions League, antrenori de liga a TREIA, de LUMEA A TREIA.
DEPARTE de vremurile patriarhilor și ale regilor care sprijineau educarea supușilor și aveau grijă prin acțiunile lor SĂ NE FIE BINE la toți, acum trăim epoca cetățenilor care îi ROAGĂ pe conducători să fie lideri adevărați. Mai mult de jumătate de planetă va merge la vot în acest an și deep-fake-ul valorilor ne prezintă în față ca elită și supranumit CEL MAI PUTERNIC om din lume: un Biden care tocmai i-a spus francezului Macron că ESTE DE FAPT NEAMȚ și că îl cheamă Francois Mitterrand, un președinte mort de trei decenii. Asta e doar spuma. În liga noastră, în România, își încheie mandatul CEL MAI TRIST președinte pe care l-a avut țara asta: Klaus Iohannis, celebrul anonim, ASCUNS din fața românilor care AVEAU….NEVOIE de un lider in două momente cheie pentru istorie: PANdemie și război. INEXISTENT ca performanțe pentru țara care l-a validat prin doua seturi de câte 6 milioane de voturi.


Din politica externă Iohannis a înțeles doar să facă EL turism, culminând cu acțiuni cutremurătoare în care a confiscat ZIUA NAȚIONALĂ a României, când a scurtat festivitatea doar ca să meargă el la Dubai pentru show-ul lui și abuzul de putere memorabil: a trimis-o apoi pe soția lui, de la Dubai, acasă la Sibiu, separat, cu avionul prezidențial, care nu are mandat să circule fără președinte în acest fel.


Stilul de baron al lui Iohannis s-a transferat și în politica națională, el este omul care a girat falsetul DEMOCRATIVA, o alianță contra naturii, PSD-PNL, care i-a ignorat pe cetățeni și I-A UMILIT și pe simpatizanții naturali ai celor doua partide, pe care i-a pus cu forța ÎN PAT CU DUȘMANUL, cu ochii larg deschiși, pentru un…viol…omologat.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

A fost consecința logică a unui set de fapte care l-a încoronat pe Iohannis cu sceptrul puterii într-un partid pe care NU îl MERITA, Partidul Național Liberal, unde Iohannis și-a pus supușii ca ȘEFI de partid. JIGNITOR pentru tradiția liberală a fost falsificarea trecutului lui Nicolae Ciucă, reîndosariat ca liberal și uns ca stăpân într-un scrutin RUȘINOS cu ZERO contra-candidați.
Pentru asta a fost nevoie să fie schimbate regulile de identitate ale Partidului, dezonorat într-un fel de Party-Națio-Liber.


Această grupare, în cârdășie cu Partidul Social Dominant al României de după 89, FSN, versiunea PSD, avându-l …jupân de cincinal pe Ciolacu, reinventează alegerile din România: Alegerile Locale Euro-Parlamentare. Cu consecințe zăpăcitoare pentru românii care nu vor mai putea înțelege: ce legătură are primarul cu europarlamentarul și ce are Ursula cu Prefectura.
Asta e lumea pe care trăiesc, deschide ochii, nu ești nici tu în alta!

NEMO: Deschid ochii și văd deja o altă lume. Ai pretenția că știi pe ce lume trăiești. Și probabil că ai dreptate. Dar nu vezi pădurea din cauza copacilor, nu vezi lumea în care VEI TRĂI, tocmai din cauza lumii în care trăiești acum. Ți-e dor ca lui Hofi de tătuci, fie că sunt numiți patriarhi, regi, prim-miniștri, președinți? Îți spun atât, aplicația PREȘEDINTE 1.0 va expira în următoarele 30 de zile. Instalează PREȘEDINTE 2.0 pe device-urile tale, dacă vrei să-ți iei o scurtă vacanță politică si să delegi sarcinile unui tătuc virtual conectat la toate bazele de date necesare și și care poate rula 10 la puterea 2024 scenarii posibile, testate pentru toate tipurile de societăți cunoscute sau care pot fi imaginate.

Dacă vrei să fii fully-charged, alege varianta EU.PREȘEDINTE 2.0 și poți să-ți creezi propriile proiecte de țară și să le aplici în lumea reală. Ți s-a părut că democrația e cea mai bună variantă de guvernare la care a ajuns lumea civilizată? Ce spui despre DEMOCRAȚIE.EXE? Tehnologia o face posibilă. Iohannis se poate plimba pe unde vrea, Biden poate să gafeze la liber, în timp ce președintele virtual asistat de Inteligența Artificială va rula cel mai bun scenariu pentru lumea de astăzi. Infrastructura printată 3d va fi ireproșabilă, judecătorii virtuali nu vor putea fi acuzați că sunt părtinitori, aplicațiile primar sau consilier 2.0 vor răspunde într-o fracțiune de secundă oricărei solicitări. Mai presus de toate, tu vei avea control REAL asupra tuturor, iar dacă aplicațiile vor mai da erori, poți corecta totul cu un update, în câteva minute. Crede-mă, știu pe ce lume VREAU să trăiesc. Chiar acum apăs INSTALL.exe.

ADRIAN SÂRBU: ȘTIU pe ce lume trăiesc.

Trăiesc ce n-am visat sau imaginat.
Îmi place.
Trăiesc noul, schimbarea, provocarea, dar și oportunitatea.
Nu am fost pregătit.
Dar simt și știu că le-am așteptat.
Mi le-am dorit.
Știu pe ce lume trăiesc.
O lume liberă în care gândesc și fac ce vreau…
În care mă recreez în fiecare zi.
O lume în care învăț că totul e posibil…
Chiar și nemurirea.
ȘTIU, pot și fac!
Am să-ți arăt!