Sunt o mamă singură. Iar mâine nu îmi pot lua copilul de la școală. Efectiv nu am cum și sunt disperată. Nu văd nicio soluție, nicio rezolvare. Fostul meu soț a murit acum 3 ani, la scurt timp s-au dus și părinții lui. De durere, mi-a fost clar. O mai am doar pe mama, dar în ultimii ani a început să se degradeze din ce în ce mai mult. E extrem de toxică și îi spune numai porcării copilului. Despre mine, despre tatăl ei, despre bunicii ei. Dumnezeu să-i odihnească.

Ce-ai mai avea de împărțit cu niște oameni care nu mai sunt în viață? Și care nici când erau în viață nu ți-au făcut nimic? Acum 3 zile mi-a povestit cea mică toate porcăriile pe care mama i le-a spus în ultimii ani. Din senin! Pur și simplu copilul nu a mai putut ține în el. A explodat. Și ce mă bucur că a făcut-o! Din momentul acela am decis că mama nu mai are ce căuta în viața noastră. Pentru că este toxică și îmi distruge copilul.

Repet, mâine nu îmi pot lua copilul de la școală. Pentru că am niște întâlniri cu clienții companiei pe care nu le pot amâna. Sunt clienți străini, au venit doar 2 zile în România. Dacă rog alți colegi să meargă în locul meu, există riscul să pierd contractul. Și este un contract bun, iar pe noi nu ne ajută financiar nimeni. Deci mâine nu îmi pot lua copilul de la școală, și cum la mama nu mai apelez, sunt disperată. Sun în toate părțile posibile și imposibile și efectiv nu găsesc pe nimeni. Singura soluție, deși numai soluție nu poate fi numită, a fost să apelez la un șofer, obligatoriu femeie. A luat fetița de la școală, a adus-o la mine la companie, a lăsat-o cu colega de la recepție, iar eu m-am întors să o iau după întâlnire. Ce oribil! Dar uite că mă descurc și singură. Sunt sigură!

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G