Sunt o mamă singură. De ce? Pentru că asta am vrut! Mi-e mai bine? Depinde… Mi-am pierdut confortul, dar mi-am câștigat liniștea și libertatea. Ajung seara acasă ruptă de oboseală. Nu mă mai așez în puf, dar nici nu mă mai ia nimeni la rost: E gata ciorba? Ai spălat copilul? Iar te doare capul?  Mi-am dorit să fiu o mamă singură? Când am rămas însărcinată, nu.

Credeam că e până când moartea ne va despărți. Dar ne-a despărțit viața. Mama, azi îl ador, ieri mi-a plăcut de el, dar de mâine aș vreau să nu-l mai văd în viața mea în fața ochilor! Asta mi-a spus Maria despre Andrei, iubitul meu. Am noroc că e diplomată și nu i-o trântește în față, dar el se simte oricum respins, în plus. E reacția corpului, e privirea. Cum poți să adori și să nu vrei să mai vezi un om care se poartă la fel de frumos cu tine? Ori e cu love, ori e cu hate, măi mamă! Acum 2 seri eram la restaurant. La un moment dat Maria cade de pe scaun. Andrei sare să o ridice: ia mâna de pe mine! Tu mi-ai omorât tatăl! Și tot restaurantul se întoarce, șocat, spre noi. Eh, gestioneaz-o pe-asta!

Ai grijă ce îi spune taică-su. Gelos și posesiv. Și-a pierdut femeia. Nu vrea să își piardă și copilul, îmi spun prietenii. Îl sun și îl întreb dacă îi vorbește urât Mariei despre iubitul meu. El spune că nu, dar două zile mai târziu, ne întâlnim toți 3, eu, Maria și fostul. Tată, nu ai zis că îl urăști? Acum de ce spui că nu ai nimic cu el? Brusc, s-a făcut lumină

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

E love, pentru că se poartă frumos cu Maria, se joacă cu ea și îi face cadouri.

E hate din fostului și pentru că îi e frică să nu îi fure un alt bărbat mama. E hate pentru că se simte prost față de tatăl biologic atunci când se distrează cu cel care nu îi e tată.

Ce fac? Îi spun fostului să-și vadă de femeile lui și să mă lase pe mine în pace? Sau aștept să mai crească Maria și să nu se mai lase influențată? Merg pe a doua variantă, nu vreau să-l ațâț și mai tare pe fostul.
De-ar înțelege și el cât rău îi face copilului atunci când îl pune la mijloc, îl pune să aleagă între părinți, în pune să-i țină partea unuia…

Sunt mamă singură, dar nu vreau să mai fiu singură. Sunt sigură!