Sunt o mamă singură. Și-am cunoscut un tip. Fain. Rău. Cel mai cool tip în viață. Genul acela de bărbat alături de care nu te plictisești niciodată. Cu care descoperi o lume întreagă.

Un tip complex. Antreprenor și biker rebel în timpul liber. Viața cu el e un carusel. Zilele trec precum secundele. Ești într-o vacanță continuă. Le are pe toate. Arată bine. E tânăr. Are bani. Știe să gătească. Și e un super tătic. Are un băiețel, cu 2 ani mai mare decât Maria, fetița mea. Îl crește mai mult el. Cel mai cool puști pe care l-am cunoscut vreodată. Cântă la chitară, vorbește două limbi străine și e extrem de educat. Ne-am lipit imediat. Băieții vin să ia fetele de-acasă și să le scoată în oraș, ne ziceau mereu. Toată ziua eram la ei. Tipul pregătea cina, eu mă jucam cu copiii. Era armonie. Și râsete. Multe râsete. Vreo câteva săptămâni aveam impresia că trăiesc într-un basm.

Dar cum nimic nu durează la nesfârșit, într-o seară îmi spune: stai tu un pic cu copiii, trebuie să mă întâlnesc cu partenerul meu, avem o problemă de afaceri. Și-am stat cu ei vreo oră. O săptămână mai târziu, a mai intervenit ceva. De data asta am stat cu copiii 3 ore.

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ
SCADE INTERESUL PENTRU VISION PRO
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA

Vine weekend-ul. Sâmbătă dimineață îmi spune că trebuie să plece până la Brașov că nu se simte bine mama lui, de care e foarte legat. Și ea tot mamă singură. Mă întorc diseară. Și vă pregătesc cina. Diseară s-a transformat în la noapte. Copiii adormiseră. Eu stăteam pe canapea și mă uitam la un film. Intră pe ușă, vine lângă mine, mă pupă pe obraz. Miroasea a parfum. De femeie. Am un miros halucinant de fin.

Ce face mama ta? E mai bine? Da, i-a prins bine surpriza. Mă bucur pentru tine. Sper că nu trebuie să o vizitezi și mâine. Eh, ce mă fac acum? M-a prins rău tipul. Iar puștiul e o minune. Îmi place să fiu cu ei. Îmi place să fiu cu el. Îmi place să fie Maria cu ei. Are atât de multe lucruri bune de învățat de la ei. Sunt minunați. Par minunați. Dar eu nu mai sunt o puștoaică de 18 ani. Sunt ditamai femeia. Și cu un copil după mine. Nu-mi place să împart. Așa că mă duc și o iau pe Maria în brațe și plecăm acasă. Nu m-ai luat de bonă, băiete!