Vreau să-mi văd copilul!
Dar azi e ziua mea cu ea.
Nu mă interesează, vreau să-mi văd copilul!
Dar ne-am făcut deja program.
Nu-mi pasă, vreau să-mi văd copilul în fiecare zi. Nu-mi dictezi tu mie când și cum să-l văd! N-ai niciun drept să nu mă lași să-mi văd copilul zilnic!

Tu ți-ai pierdut dreptul ăsta! Când eram o familie nu-ți păsa, rupeai cluburile de la mare în două, weekend de weekend, cu băieții. Și cu vreo 10 fete. Atunci nu te mai interesa să o vezi zilnic.
Aceleași discuții interminabile cu fostul, aceeași agresivitate. N-ai cu cine! Vine după noi la After-school. Dar eu o luasem pe Maria mai devreme. Sună și îmi spune să opresc. N-a fost chip să ne înțelegem. Trag pe dreapta, stă 10 minute cu copilul, a bifat că l-a văzut și azi, se urcă în mașină și pleacă. Fetița mea rămâne cu ochii în lacrimi, se uită lung după el. Mami, l-am văzut 5 minute la semafor și gata. S-a dus! Nu-i face bine… Plecasem cu râsete de la After.

Ce fac? O pun și mă pun la dispoziția lui zilnic? NU! Îi explic că îi face rău copilului? Degeaba! Pentru că aici nu de vorba de copil, e vorba de el și de joaca lui de-a tăticul grijuliu și iubitor.
I-am spus că accept ca o zi pe săptămână, stabilită însă din vreme și de comun acord, să luăm masa la un restaurant toți trei. Iar la desert, dacă nu înțelege că nu suntem la cheremul lui, o să primească o scrisoare de la avocat.
Sunt mamă singură, dar sigură. Și să fie sigur că nu-mi face el mie programul și că nici eu și nici copilul meu nu suntem la dispoziția nimănui.

Recomandări

UK, LA RĂSCRUCE DE DRUMURI
ȘOIGU VA FI ÎNLOCUIT
37 DE PERSOANE MOR ÎN INDONEZIA
TELEGRAM SAU SIGNAL?
ROBOȚII DEVIN TOT MAI PREZENȚI ÎN CHINA
DJOKOVIC PIERDE RITMUL