Vreau să-mi văd copilul! Dar azi e ziua mea cu ea. Nu mă interesează, vreau să-mi văd copilul! Dar ne-am făcut deja program. Nu-mi pasă, vreau să-mi văd copilul în fiecare zi. Nu-mi dictezi tu mie când și cum să-l văd! N-ai niciun drept să nu mă lași să-mi văd copilul zilnic! Tu ți-ai pierdut dreptul ăsta! Când eram o familie nu-ți păsa, rupeai cluburile de la mare în două, weekend de weekend, cu băieții. Și cu vreo 10 fete. Atunci nu te mai interesa să o vezi zilnic. Aceleași discuții interminabile cu fostul, aceeași agresivitate. N-ai cu cine! Vine după noi la After-school.

Dar eu o luasem pe Maria mai devreme. Sună și îmi spune să opresc. N-a fost chip să ne înțelegem. Trag pe dreapta, stă 10 minute cu copilul, a bifat că l-a văzut și azi, se urcă în mașină și pleacă. Fetița mea rămâne cu ochii în lacrimi, se uită lung după el. Mami, l-am văzut 5 minute la semafor și gata. S-a dus! Nu-i face bine… Plecasem cu râsete de la After.

Ce fac? O pun și mă pun la dispoziția lui zilnic? NU! Îi explic că îi face rău copilului? Degeaba! Pentru că aici nu de vorba de copil, e vorba de el și de joaca lui de-a tăticul grijuliu și iubitor

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT