Sunt mamă singură. Nu te-am văzut de 2 zile și când vin la tine acasă te găsesc cu un bărbat la mic dejun! Și mai ascultați și Norah Jones. Mi-a trântit-o pe stomacul gol Maria, fetița mea. A ajuns la mine cu 3 ore mai devreme decât stabilisem cu fostul. I-a apărut ceva urgent peste noapte și nu avea cu cine să o lase.

M-a dojenit Maria de m-am simțit ultimul om, ultima mamă… Diplomată, m-a certat după ce a ieșit din casă Andrei, care s-a simțit prost și, cu mult bun simț, s-a scuzat și a plecat.

Am fost la un bar noaptea trecută și am dormit mai mult de dimineață.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Și-acum ce fac? Îl dau pe om afară din casă la 8 dimineața ca să nu supăr copilul? Sau îi spun copilului că am și eu dreptul la viața mea de femeie? Și că nu îi fură nimeni mama. Și că tot pe ea o iubesc cel mai mult de pe lume.

Mă doare sufletul. Pare că am de ales între mine și Maria. Așa că ne-am ales pe amândouă.

Îmi place cu adevărat de Andrei și mă merită. Așa că nu l-am dat afară din casă la 8 dimineața.

Dar am avut o discuție blândă cu Maria. Măi mami, ți-ar plăcea să mă știi singură în casă când tu ești la tatăl tău? Sau fericită alături de Andrei? Am și eu dreptul la viața mea privată. Nu sunt doar mama ta, sunt o femeie, e mai complex. Ai să mă-nțelegi când o să mai crești. Sunt sigură!

Nu l-am dat afară din casă pe Andrei la 8 dimineața și pentru că nu vreau să ajung o frustrată. Să îmi descarc frustrările pe Maria. Să o sufoc cu singurătatea mea. Să fie o simbioză distructivă, iar Maria, un substitut de bărbat.

Sunt mamă singură, dar le duc pe toate. Tot singură.