Când s-a născut și se trezea din 3 în 3 ore noaptea nu mai voiai să stai cu ea. Când a început diversificarea și umplea casa cu mâncare nu mai voiai să stai cu ea. Când au început să-i dea dinții și urla toată ziua și toată noaptea nu mai voiai să stai cu ea. Când avea tantrumuri nu mai voiai să stai cu ea. Am făcut-o mare, singură, are 7 ani deja și acum îți convine. Îți convine că știe să se spele singură, că se îmbracă singură.

e o domnișoară elegantă, o frumusețe și-o mândrie de copil. Îți convine că se piaptănă singură, că se dă cu parfum, că se îmbracă frumos, că se poartă frumos, că vorbește frumos. E deșteaptă foc. Acum îți place să ieși cu ea și să defilezi prin oraș: Vai, ce fetiță minunată are tati!” și să umpli feed-ul de Instagram cu poze cu ea. La surf, la schi, în drumeții. Toate le știe de la mine, băiete! Minunea asta de copil e munca mea. E răbdarea mea. Sunt nervii mei. E sănătatea mea. Sunt nopțile mele nedormite. Sunt sacrificiile mele. E renunțarea mea la mine în cei mai frumoși ani din viață. Și vii acum după 7 ani să mi-o ceri când și cum ai tu chef?

Trebuia să fii acolo când îmi era mai greu, când îi era mai greu. Nu să pleci cu pipițele tale și acum să defilezi cu copilul meu în fața acelorași pipițe. Cum repar nedreptatea care simt că mi se face? Țin copilul departe de fostul? N-aș vrea. Bun sau rău, e tatăl ei. Și-are unul singur. Îi povestesc cât de mult ne-a ajutat tatăl ei când era mică? Nu vreau să-l urască. Îl urăsc eu pentru amândouă. Așa că vorbesc cu Maria și o las pe ea să aleagă. Dacă vrea să stea cu tatăl ei, cât vrea să stea cu el și mai ales ce să facă împreună. Pentru că fostul e în stare să o scoată prin cluburi, să aibă cui se lăuda. Noroc că aude numai:  „E toată maică-sa!” Să se mai trezească la realitate! Și-o să se trezească. Rapid. Sunt sigură!

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE