Tu știi pe ce lume trăiești? Da, știu! Trăiesc într-o lume în care mamele singure sunt arătate cu degetul de bunici, mătușici, vecinuțe. Trăiesc într-o lume în care mamele singure sunt considerate niște ratate de femeile care vezi Doamne au relații extrem de fericite. Abureală! Dacă ar avea curaj și bani, banii lor, ar pleca mai mult de jumătate din acele relații … extrem de fericite. Trăiesc într-o lume în care bărbații nu vor să se lege la cap cu o mamă singură pentru că nu au chef să le crească și suporte copiii. De parcă i-ar ruga cineva să o facă.

O mamă, din moment ce și-a crescut singură copiii, și-i poate crește tot singură, chiar dacă are un bărbat în casă. El să-și vadă de treaba lui de bărbat, că ea poate să fie și mamă și tată pentru copiii ei. Trăiesc într-o lume în care femeile singure sunt agățate în cel mai josnic și mizer mod de bărbați care au impresia că o să le înghesuie rapid pentru că vezi Doamne sunt ele singure și disperate și abia așteaptă să pună mână un bărbat pe ele.

Stați voi cuminți, că o femeie care a trecut deja prin trauma unui divorț sau al unui deces, e mult mai selectivă decât fetișcanele astea pe care le duceți cu zăhărelul. Nu o mai impresionează vrăjeala voastră. Știu că trăiesc într-o lume care disciminează mama singură. Și mai știu că dacă mamele singure nu se unesc și nu se sprijină, cu locuri de muncă, evadări, vacanțe, cafele, Prosecco, înghețată, nu o să fie bine. Așa că uniți-vă! De 1 an de zile vă spun asta. Va veni și ziua în care această comunitate va fi unită și puternică. Sunt sigură!

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?