Sunt o mamă singură. Și într-o zi n-am mai vrut să fiu singură. Așa că am început să mă văd cu un tată singur. Am crezut că o să ne înțelegem unul pe altul. Că o să înțeleagă când e fetița mea Maria la mine. Că o să înțeleagă micile episoade de preadolescență. Că o să înțeleagă ce înseamnă să te trezești la 6 dimineața să duci copilul la școală. Că o să înțeleagă că duminicile nu se doarme mai mult de ora 8. Mi-am zis că o să se joace fetițele frumos împreună. Că o să fie măcar bune prietene, dacă nu chiar surioare. Și că o să scap să mai fac un copil. Avem doi, e suficient. Cu 3 în casă e prea mult.

Puteam să trăiesc bine mersi și fără un copil cu el. Mi-a ajuns un divorț. Și nu prea mai am încredere în căsnicii. Nu vreau să ajung o mamă singură cu 2 copii cu 2 tați. Ce să vezi? Domnul avea mai multe pretenții decât un bărbat fără copil. Iar fetele se certau non stop, din orice. Se mai luau și la bătaie. Erau mai rău ca 2 băieți. Ori eu nu permit unui alt copil să dea în fetița mea. Îți dai seama ce discuții ieșeau în casă. Ce să fac? Am zis să las lucrurile așa o perioadă, până se acomodează lumea cu noua situație.

Speram că, ușor-ușor, o să ne calibrăm și o să ajungeam acolo unde îmi doream. Până în ziua în care domnul face scandal că Maria vrea și ciorbă, și felul doi, și desert la restaurant și că de ce nu face și ea ca fiică-sa, care a cerut doar un fel de mâncare.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Poftim? Nu e treaba ta, băiete! Că nu plătești tu. Nici maică-ta. Nu-mi dai tu să mănânc, câștig bine. Foarte bine. Mai bine ca tine. Așa că dacă tu n-ai bani de două feluri de mâncare, lasă-mi fetița în pace. Auzi la el, suntem risipitoare. De când te-ai făcut tu stăpân peste banii mei? Hai, pa! N-am ce căuta cu looseri! Mai bine singură. Sunt sigură!