• La Iaşi, a început distribuirea cutiilor cu Euthyrox, pentru cei cu afecţiuni ale glandei tiroide
  • Au fost donate 400 de cutii, care sunt de ajuns pentru 1600 de persoane
  • Bolnavii primesc o folie dacă au adeverinţă

Dacă ești din Iași și ai probleme cu glanda tiroidă, trebuie să știi că a început distribuirea gratuită a medicamentului Euthyrox. E o rază de speranță, dar problema e departe de a se rezolva.

O spune şi Gianina Cardaşim, o tânără de 30 de ani: „E o metodă de a calma supărarea oamenilor. Este o soluţie pe termen scurt. Orice bolnav de tiroidă, cum e cazul meu, poate rezista până la o lună. După o lună apar simptome de oboseală cronică, creşte ritmul cardiac, senzaţii de sufocare“.

Cele 400 de cutii ajung pentru 1600 de persoane. Medicamentele se dau doar dacă dovedeşti că suferi de afecţiuni ale glandei tiroide. Primeşti doar o folie şi trebuie să semnezi şi un proces verbal.

Recomandări

KENNEDY A VORBIT CU TRUMP
MESSI NU MAI JOACĂ ÎN MLS ALL-STAR GAME
TRUMP SCOATE COLȚII LA KAMALA
COLEGI DE APARTAMENT
CHEATLE RECUNOAȘTE EȘECUL
EPOCA ABUZURILOR PE INSTAGRAM

Cât crezi că va ajunge unui bolnav o folie în contextul în care acest medicament trebuie luat zilnic? Specialiştii spun că persoanele care suferă cu glanda tiroidă pot rezista fără medicamentaţie o lună. Apoi încep să aibă palpitaţii, stări de sufocare, stări cronice de oboseală, iar în cazul persoanelor care au şi afecţiuni cardiace, poate fi fatal.