• Pe 9 mai au fost redeschise parcurile din sectorul 2
  • Pe bănci poți sta doar alături de propria familie
  • Viceprimarul Capitalei consideră iresponsabilă decizia viceprimarului sectorului 2
  • Sectorul 2 e primul care relaxează condiţiile de izolare din Bucureşti

Probabil ai aflat că pe 9 mai au fost redeschise parcurile din sectorul 2. Totuși, viceprimarul Dan Cristian Popescu are și câteva condiții speciale pe care ar trebui să le respecți.

Mai exact, pe bănci poți sta doar cu cei din familie, nu te poți aşeza cu un necunoscut pe bancă. De asemenea, vor continua regulile impuse de autorităţi, printre care şi distanţarea socială. Asta înseamnă că dacă te-ai gândit să ieşi cu prietenii în parc, află că nu vei putea face asta.

Cu toate că pe tine te bucură decizia viceprimarului sectorului 2 de a te lăsa să te plimbi din nou prin parc, redeschiderea parcurilor mai devreme cu 6 zile a iscat un scandal. Viceprimarul Capitalei, care este şi responsabil cu situaţiile de urgenţă, spune că viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, nu are nicio decizie oficială în spate pentru redeschiderea parcurilor şi că acest lucru este un act de iresponsabilitate.

Recomandări

LE FACEM FAȚĂ?
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ
CONGRESUL DĂ 95 MLD. PENTRU UCRAINA - ISRAEL - TAIWAN
FAC BAIE DE MULȚIME
A VĂZUT MOARTEA CU OCHII
EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES

Aurelian Bădulescu mai spune că a fost sunat de toţi edilii din Bucureşti şi  cer ca viceprimarul să fie sancţionat pentru ce a făcut. De asemenea, el te roagă să nu ieși la plimbare în parc deocamdată: „Apel pentru locuitorii sectorului 2 şi anume acela de a nu încălca Hotărârea Comitetului Municipal. Doar aşa putem reuşi împreună să trecem peste aceste momente grele“.

Sursă foto: Profimedia