Sărbătorile vin și odată cu ele vine și pofta de făcut cadouri, iar dacă o jucărie poate să te scape de grija cadoului pentru cel mic, când vine vorba de adulții din jurul tău lucrurile se complică.
Stai liniștit sunt aici să te salvez și vreau să iți dau trei idei de cadouri pe care le pui sub brad și nu dai greș cu ele. Fie ca sărbătorile să iți lumineze casa, dar și mai tare ar fi să îi lumineze casa un set de becuri inteligente pe care poți să le controlezi vocal sau dintr-o aplicație. Le stingi, le aprinzi, le colorezi cu vrei tu, iar dacă mai au și boxa Bluetooth integrată – petrecerea de Anul Nou e că și asigurată.
Și știi cu ce merg cel mai bine becurile astea? Cu un asistent virtual cu care să vorbești toată ziua. Boxele cu un asistent virtual integrat nu mai sunt atât de costisitoare și chiar iți pot face viața mai bună. Pe lângă luminile controlate cu un asistent vocal de care iți spuneam, boxa asta iți spune cum e vremea, iți citește știrile, emailuirle sau mesale și poate să facă apeluri pentru tine.
Hai să trecem și la categoria grea – dacă ai în jurul tău un gamer, iți recomand să îi faci cadou un cotroller special cu tematica jocului preferat. Sau poate chiar un set cu mouse și tastatură cu care să stabilească cele mai bune scoruri. Extra tips and tricks, încearcă să iei o tastatură mecanică, gamerii se dau în vânt dupe ele pentru experiența clasica și gălăgioasă pe care o oferă.
La mouse e mai simplu, să aibă butoane customizabile și mai multe trepte pentru setarea vitezei cu care se mișcă cursorul – adică DPI. Celai important – și mouseul și tastatura trebuie să aibă iluminare RGB.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA