Treci la tine în cameră

• Tenismenii au intrat în carantină preventivă înainte de Australian Open, care începe pe 8 februarie
• Cei mai inventivi și-au transformat camerele în săli de antrenament și s-au postat în social media

Când viața îți oferă lămâi, scoate ce-i mai bun din ele! Asta au trebuit să facă și jucătorii de tenis care au ajuns la Melbourne pentru primul Grand Slam al anului! Obligați să stea în carantină preventivă, mulți dintre ei au transformat camera de hotel în sală de antrenament! Fiindcă nu au cum să ridice mingea la fileu, Belinda Bencic și Aryna Sabalenka exersează loviturile la geam! Daniil Medvedev se concentrează pe exercițiile cardio! Iga Świątek lucrează la viteză și agilitate cu benzi elastice și jaloane! Pablo Cuevas a depus ceva efort ca să se simtă în largul lui! Știe argentianul ceva, salteaua e cel mai bun partener de antrenament în izolare! Yulia Putintseva a găsit o cale mai ușoară! Rusoaica lovește atât tare cu forehand-ul în dulap, încât a băgat și șoricelul din camera în sperieți, nu doar vecinii!

Eye of the Tiger

• „Tiger” urmărește drumul lui Tiger Woods de la copil minune al golfului la unul dintre cei mai buni din istorie

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Tiger Woods, cel mai renumit jucător de golf din lume, te invită să-i descoperi latura umană! Prin documentarul „Tiger”, poți să vezi cum a reușit americanul să pună cărămidă peste cărămidă în cariera sa! Cele două părți ți-l arată pe Tiger așa cum este el, și cu bune, și cu rele, și cât de mult a contact relația specială cu tatăl său atunci când a decis să își urmeze pasiunea.

Lecție de fotbal

• David Beckham s-a antrenat cu juniorii echipei sale de fotbal din SUA, Inter Miami

Ce rost mai are să ai propria echipă de fotbal, dacă nu poți intra pe teren când ai chef de o miuță cu băieții? David Beckham s-a antrenat cot la cot cu juniorii de la Inter Miami! Englezul le-a arătat și cum să bage mingea-n poartă. Ce dacă s-a simțit prost tipul care a luat „urechi”? Asta întărește caracterul!

De trei ori „URA”

• Hugues-Fabrice Zango a stabilit un nou record mondial la triplu salt indoor, cu o săritură de 18.07 m

Atletul Hugues-Fabrice Zango a stabilit un nou record mondial la triplu salt indoor! Medaliat cu bronz la Campionatele Mondiale din 2019, Zango a reușit o săritură de peste 18 metri! La 27 de ani, sportivul din Burkina Faso a depășit performanța propriului său antrenor, Teddy Tamgho, de 17,92 metri!

Triple double?! Pe barba mea!

• James Harden a reușit un „triple double” la debutul pentru noua sa echipă, Brooklyn Nets
• Harden, zis „The Beard”, a marcat 32 de puncte, a dat 14 pase decisive și a făcut 12 recuperări

Baschetbalistul James Harden a debutat cu dreptul în tricoul noii lui echipe, Brooklyn Nets! „The Beard” a făcut un „triple double” în meciul cu Orlando Magic și s-a adaptat imediat jocului celor de la Nets: a reușit 32 de puncte, 14 pase decisive și 12 recuperări pe Arena Barclays Center! Coechipierul său, Kevin Durant, a fost marcatorul serii! Durant a înscris 42 de puncte și a stabilit un nou record pentru echipă: a marcat minimum 25 de puncte în nouă partide consecutive!