Around the World Challenge

Tenismenii se întrec în challenge-ul Around the World în Melbourne, înainte de Asutralian Open.

Cred că simți și tu că n-am mai avut un challenge de ceva timp pe net! Știi tu…cum se făceau odată!  Dar nu-i nimic, se ocupă tenismenii noștri în Australia! Around the World Challenge seamănă cu schema pe care probabil și tu ai încercat-o în spatele blocului: dai piciorul peste minge și o prinzi iar cât este în aer! Se complică treaba când încerci aceeași mișcare cu o rachetă si mai multe mingi mici! Nu și pentru Darren Cahill. Antrenorului i-a ieșit din prima! Pe Simona a lăsat-o să mai exerseze! Thiem e cel mai bun dintre toți până acum! A prins mingile în ultima clipă! Zverev e mai oldschool! Preferă un meci de baschet cu gașca, în parc, și după o cursă cu mașini la sala de jocuri!

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Pune frână, Travis!

Travis Scott a luat lecții pe pârtie de la Shaun White, cel mai de bun snowboarder din istorie.

Dacă vrei să devii maestru al plăcii, trebuie să te antrenezi cu cei mai buni! Așa s-a gândit și Travis Scott! Rapper-ul a primit o lecție de snowboarding chiar de la Shaun White! Hai că Travis a început să prindă bine mișcarea! Cu puțin curaj, poate îl vedem și pe el pe rampele de la X Games!

Sunt pro de mici!

Viitori campioni prind de mici drag de antrenamente și se pregătesc cu o atitudine de învingător.

Când n-ai chef să te ridici din pat după telecomandă, amintește-ți că sunt copii care n-ar mai pleca de la antrenamente! Atât de mult iubesc sportul! Tenis, powerlifting, gimnastică, snowboarding, le fac pe toate ca niște adevărați profesioniști! La câtă energie au viitorii campioni, si iepurele Duracell s-ar simți gelos!  

Antrenează-te cu Profu’ Joshua!

Anthony Joshua le-a dat câteva ponturi fanilor de pe Instagram care vor să învețe bazele boxului.

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi să te antrenezi cu un campion la supergrea? Acum, poți! Anthony Joshua a filmat un ghid în care îți arată loviturile de bază din box! Învață direct de la el cum stă treaba cu directele, uppercut-rile și croșeele! Pare ușor ce face el? Vezi că s-ar putea să rămâi repede fără benzină! Așa poți înțelege și tu cât efort depune Joshua ca să îi ia centurile lui Fury la vară!

Melody, ce trucuri știi!

Melody Donchet se antrenează de 14 ani la freestyle și lasă cu gura căscată și fotbaliștii profesioniști.

Melody Donchet știe cum să lase un bărbat cu gura căscată! Și ce dacă este o vedetă ca Marcelo? Campioana mondială la fotbal freestyle, franțuzoaica învârte mingea pe picior mai rapid decât întorc bărbații capul atunci când o văd! De 14 ani a avut nevoie fata ca să ajungă la un asemenea nivel! A meritat tot efortul! Acum, trick-urile ei primesc multe like-uri de la fani! 

Gangslam!/ Wham, bam, quattro slam!

Ryan Citro și prietenii lui au combinat acrobațiile și baschetul pentru un slam dunk senzațional.

De câți jucători ai nevoie pentru un singur slam dunk? De ce unul și nu patru? Fix cum spuneam că jucam portocalele! Ryan Citro, sportivul amator, și-a chema trupa de băieți ca să facă un slam dunk legendar! Ce bine s-au sicronizat toți 4! Atenție, Globe Trotters! Băieții ăștia vă fură pâinea!