Schiez oriunde! Zăpadă să fie!

• Richard Permin a devenit viral cu cel mai recent clip, în care schiază pe acoperișul unui hotel

„Dacă tot sunt pe pârtie, de ce să nu le încerc pe toate?” Cam asta-i mentalitatea schiorului Richard Permin! Francezul urcă rampele cu viteză și se mai dă și peste cap! La desprindere face câteva piruete, ca să puncteze și la impresia artistică! A avut zile când a lăsat echipamentul acasă și a ieșit pe zăpadă cu bicicleta! Ultimul lui truc e cel mai tare! Permin a schiat pe acoperișurul unui hotel!

Feng Shui ala Tyson Fury

• Tyson Fury se pregătește de al șaselea copil, așa că a decis să-și redecoreze casa

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Tyson Fury s-a apucat de redecorat! Campionul la supergrea și-a mărit dressing-ul, și-a luat un nou ring de box, dar parcă lipsea ceva…Mai multe tablouri cu el pe pereți, cum îi stă bine omului modest! Fury se înnoiește pentru că, în curând, o să vină barza! Soția lui, Paris, i-a dat vestea: e însărcinată cu cel de-al 6-lea copil! E clar! Acum poate să-și facă lejer o echipă de hochei!

No rest day!

• Iga Świątek preferă exercițiile cu benzi elasice pentru antrenamente în sală
• Serena Williams pune accentul pe cardio, ca să capete rezistență pe teren
• Daniil Medvedev face exerciții de coordonare ca să fie în formă pentru Australian Open

Mai sunt câteva zile până începe primul Grand Slam al anului, iar tenismenii trag tare în sala de fitness pentru condiție fizică! Pe Iga Świątek exercițiile cu banda elastică o coafează cel mai bine! Pe Serena Williams, orele de cardio o ajută să aibă suflu pe teren! Supravegheată de Patrick Mouratoglu, americanca pedalează fără pauză bicicleta! Deși e înconjurat de aparate, Daniil Medvedev preferă clasicele fândări pe un picior!

Adidași din viitor

• Nike a lansat pe piață adidașii fără șireturi, de care te poți descălța fără să îți folosești mâinile

Cât de ușor e acum să faci sport cu căști wireless, dar parcă ar fi și mai ușor cu niște încălțăminte „șiretless”! Nike doar ce a scos pe piața perechea de adidași fără șireturi! Uite de cât efort te scutește! Nu trebuie să mai te apleci ca să-ți faci fundiță! Nu te mai împiedici aiurea dacă ți se deznoadă șireturile! O să fii ca Marty McFly din Back to the Future!