Se dă ghid pe wakeboard

  • Charraud, un wakeboarder de 21 de ani din Toulouse, face turul Franței pe placă de-a lungul Senei

Un vin bun de Bordeaux, o plimbare prin castelele din Valea Loarei sau pur și simplu un picnic pe pajiștile superbe din Provence…sunt atâtea moduri în care te poți bucura de tot ce are Franța mai bun de oferit! Jules Charraud, din Toulouse, și-a zis să facă un tur mai deosebit al țării sale! S-a dus să viziteze cele mai tari locuri din Franța pe wakeboard! Jules și-a dorit dintotdeauna să facă pe ghidul, dar să-și promoveze și pasiunea în același timp. A pornit de la Mont Saint-Michel, din Normandia, și a luat-o încotro l-a dus Sena! Săptămâna de aventuri s-a terminat cu un spectacol pe placă la Castelul Chantilly, din Paris!

The Rock e comoară națională

  • The Rock a fost desemnat de revista People nr.1 în topul celor „100 de motive pentru care iubim America”
  • Cei de la People l-au dus pe Dwayne Johnson în Hawaii, pământul strămoșilor săi, pentru ședința foto

N-ai cum să nu-l iubești pe The Rock!

Dwayne Johnson a pornit de jos și a ajuns cel mai mare star de la Hollywood, asta ca să nu mai spunem de show-urile pe care le făcea în wrestling pe vremuri. Avea o gură mare în ring, dar este, de fapt, un tip foarte modest! Unii ar spune că e chiar o comoară națională! Revista People l-a așezat pe The Rock la loc de cinste, în topul motivelor pentru care iubim America. Actorul a fost în elementul lui la ședința foto. Cei de la People l-au dus acasă, în Hawaii, acolo unde The Rock se simte cel mai aproape de natură. Mi s-a părut foarte hazliu modul în care spune el în interviu că s-a menținut întreg la mansardă în pandemie. S-a îmbrăcat în fiecare zi ca și cum trebuia să meargă la o filmare sau o întâlnire importantă. Mai presus de toate, a învățat, ca noi toți de altfel, ce înseamnă răbdarea. Eu unul nu mai am așa ceva după ce am văzut teaser-ul pentru Black Adam! The Rock s-a născut băiat bun, și tocmai de asta va fi atât de interesant să-l vedem în rolul de antierou.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ

Fury & Wilder luptă din priviri

  • Fury și Wilder s-au holbat timp de 5 minute unul la celălalt în conferința de presă dinaintea luptei lor
  • Cel de-al treilea meci din trilogia Fury – Wilder se va disputa pe 24 iulie, în Las Vegas

Ce puteai să faci în timpul în care Tyson Fury și Deontay Wilder s-au holbat în liniște unul la altul? Puteai să-ți faci o cafea, puteai să scoți câinele afară, poate mai răspundeai și la câteva mesaje. Poate că 5 minute nu par atât de multe, dar au durat o eternitate la conferința de presă dinainte luptei care va completa trilogia Fury – Wilder. Lupta asta a venit ca o surpriză pentru toată lumea care se aștepta ca Tyson Fury să boxeze cu Anthony Joshua pentru unificarea centurilor la categoria supergrea și e clar că va fi cea mai ciudată de până acum. Fury l-a distrus psihic pe Wilder după ce i-a dat un knockout tehnic în al doilea meci! L-a făcut laș, vraci dubios, mai rămânea doar să-i ia caii de la bicicletă! Wilder e convins că echipa lui l-a făcut să renunțe prea ușor în 2020 și a găsit o portiță în contractul cu Fury pentru o a treia luptă. Sper să nu se bată numai în priviri pe 24 iulie, altfel chiar o să-mi pară rău că am rămas fără Joshua – Fury și anul acesta!