Italo pleacă în tabăra de surf

  • Italo Ferreira, al doilea cel mai bun surfer din lume, și prietenii săi au încercat valurile din vestul Australiei

Italo Ferreira trăiește pentru ocean și cred că, dacă ar putea, ar și dormi pe placă! Brazilianul vrea să fie din nou numărul 1 în surfing-ul mondial, așa că nu ratează nicio provocare! Călătorește în toată lumea ca să găsească valul perfect și uite că cea mai recentă excursie i-a dus pe Italo și prietenii lui în vestul Australiei. Margaret River este o stațiune faimoasă pentru taberele ei de surf. Ce ar putea să nu-ți placă? Plaje sălbatice care se întind pe mai bine de o sută de kilometri, apă curată și valuri multe cu care să te iei la trântă! Una peste alta…un cantonament mai mult decât OK pentru Italo, ca să nu-și piardă antrenamentul între etapele de World Surf League!

The Rock duce fetele la pescuit

  • The Rock le-a dus pe fiicele lui, Gia și Jasmine, la pescuit și, împreună, au prins un biban
  • Dwayne Johnson și-a adus aminte de excursiile cu barca pe care le făcea în copilărie cu tatăl lui

The Rock trece de la fiare la mulinetă! Și pe baltă, la fel ca în sală, trebuie să ai tehnică bună și multă răbdare, așa că pescuitul i se potrivește mănușă lui Dwayne Johnson. Dar nu ține secretele pescărești doar pentru el. Le-a luat și pe fetele lui, Gia și Jasmine, să învețe meserie pe barcă. Familia Johson nu renunță niciodată și nici nu se întoarce cu mâna goală acasă! S-au lăudat pe Instagram cu un biban, prima lor captură de echipă. Excursia l-a uns la suflet pe The Rock, care și-a adus aminte de orele de pescuit din copilărie petrecute alături de tatăl lui. Numai mâine nu-i poimâine, Rock, și o să muncești cot la cot în sală cu o mică trupă de culturiste!

E ca veverița zburătoare

  • Colas Feuillie admiră panorama la mare altitudine cu wingsuit-ul, aproape ca o veveriță zburătoare

Am văzut în desenele cu Chip și Dale că veverițele știu mereu cum să se distreze, dar dacă l-ar fi văzut pe Colas Feuillie, ar fi dus totul la nivelul următor. Francezul se simte mai bine când admiră peisajele la mare altitudine! Colas e practic omul-veveriță zburătoare! A lăsat de mult plimbările prin pădure pentru că totul e mai wow când planezi pe unde vrei tu. Și nu-i e frică de provocări! Uite-l cum se distrează cu wingsuit-ul deasupra Alpilor Francezi.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Siakam este profesor de fente

  • Siakam te învață fenta care l-a făcut jucătorul din NBA cu cel mai mare progres în 2019 și All-Star în 2020

Vrei să înveți o schemă nouă cu care să-ți dai prietenii pe spate pe terenul de baschet? Fii pe fază la lecția lui Pascal Siakam! Schema aceasta a fost pâinea starului lui Toronto Raptors în 2019, așa că bagă bine la cap! Începi cu o preluare în viteză, te faci că te bagi în adversar și hop, omul pleacă pe fentă! După faci o piruetă și ești liber să tragi la coș. Hai că e floare la ureche! Asta dacă ai flerul lui Siakam! Toronto speră să-i meargă șmecheria și în sezonul viitor, pentru că anul ăsta mai mult a fentat ea playoff-urile!