„Totul ține de performanța glamour” spune designerul Christian Kewan într-o declarație. „Este locul în care se intersectează puterea glamouru-lui și capacitatea de a ne ascunde adevarata identitate. O privire teatrală, spectrală”.

Ați auzit despre drapajul în modă, dar ce legătură are cu machiajul? Pentru început, această tendință de makeup a luat amploare pe podiumurile de modă în urmă cu ceva timp, iar de atunci iubitorii de machiaj din întreaga lume au adoptat-o pentru a se juca cu trăsăturile feței, pentru a obține un aspect mai definit. În loc să aplici un produs de contur pentru a îmbunătăți unghiurile feței, drapajul presupune săfaci același lucru folosind un fard de obraji. Blush Draping este tehnica de conturare a obrajilor care a luat amploare în anii 70 și 80. Make-up artistul Way Bandy, a venit cu o serie de propuneri interesante pentru Cher. Pentru a-i sculptat si defini trăsăturile fetei, acesta a folosit culorii vii pentru obraji.

În prezent trendul a avut parte de o actualizare, makeup artisti de top creând o renaștere vizuală, care amestecă ușor fardul de sub ochi și pe tâmple pentru un aspect perfect și proaspăt. Blush Drapingul conferă feței luminozitate, prospețime si naturalețe.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Yara Shahidi este cea mai recentă celebritate care a îmbrățișat un ten îmbujorat, creat de makeup artistul Nikki Wolff. Acesta a folosit pentru pomeții, arcada si linia frunții nuanțe de coral strălucitoare, pentru o piele superbă de vară.

Tessa Thompson, Rihanna sau Ariana Grande sunt doar câteva din starurile care adoptă acest look. Spre deosebire de blush-ul folosit din anii 80, twist-ul actual propune nuanțe mai soft precum piersiciu, coral și prună, amestecate delicat pentru a aureola ochii și pometii. Modul în care îl purtăm și tehnicile pe care le folosim pentru a-l aplica, continuă să evolueze.

Dacă îți place să schimbi vibrațiile zeiței bronzului cu ceva mai proaspăt și neașteptat, Blush Draping este tendința de vară a tenului la care să sari imediat.

Îmbrățișează si tu arta drapajului în machiaj si lasă-te inspirată de celebra creatoare -Madlen Vione.