Din nenumaratele sfaturi și trucuri de machiaj apărute din aplicația TicTok, unul a menținut mulți fani activi. Trendul Douyin makeup, caștigă tot mai multă popularitate în ziua de astăzi, inspirat din cultura asiatică și din platforma de social media Duoyin, acest stil de machiaj aduce în prim- plan o abordare unică și revigorantă a expresiei artistice pe chip.
Duoyin, cunoscut și sub numele de TikTok chinezesc, a devenit o sursă de inspirație și un mediu de explorare pentru artiști și influenceri.

Machiajul douyin pune accent pe tehnici care nu se găsesc în mod obișnuit in tutorialele de frumusete occidentale, cum ar fi atragerea atenției asupra liniei de sub ochi cu glitter, utilizând tehnici de conturare, iluminare și aplicarea strategică a culorilor. Când vine vorba de eyeliner-ul grafic, se preferă un ochi de pisică delicat si clar, fiind accentuat de genele false Manga, pentru a obține un efect de ochi mai mari și mai expresivi. Buzele au și ele un rol important, variind de la un aspect rafinat, mat pana la efecte lucioase, utilizand nuanțe de corai, roz sau burgundy.

Unul dintre aspectele distinctive ale trendului Duoyin Makeup este utilizarea culorilor vibrante și a strălucirii pentru a crea efecte dramatice și interesante. Accentul este pe aplicarea precisă a culorilor, pe jocul de umbre și lumini, astfel încât machiajul să capteze privirile și să creeze un impact vizual puternic. Tonurile luminoase de roz, albastru, verde sau mov adaugă o notă de îndrăzneală și originalitate. Imaginea generală urmarește să ofere un aspect diafan, innocent și feminin, asemeni unei păpuși.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Duoyin Makeup îmbină aceste influențe cu tehnici tradiționale asiatice, dorind să ofere o nouă perspectivă asupra machiajului. Despre magie este și abordarea jucăusă și ludică a machiajului. Transformara este promovată, permițând fiecărei persoane să-și creeze propriul stil unic și să se exprime liber.