De obicei, când te gândești la machiaj, îți vin în minte imagini cu strălucire, contur si culoare, aplicate cu măiestrie pentru a evidenția frumusețea naturală. Dar într-un alt univers, machiajul devine o artă mult mai liberă, mai ludică. Este un mijloc prin care, fața ta se transformă într-o pânză, plină de culoare și imaginație. În acest univers al Face-paintigu-lui, putem deveni oricine și orice ne dorim, de la super- eroi, personaje din basme, până la animale sau creaturi fantastice. Nu extistă granițe, nu există limite. Totul este permis în această lume a culorilor și a fanteziei, în care fiecare copil își poate găsi refugiul și în care poate deveni, pentru o clipa, personajul viselor lui.

În această zi minunată, vreau sa te indemn să-ți lași imaginația să zboare, pentru că sunt aici să îți aduc un zămbet pe față, într-un mod inedit.

Face-painting este o formă de artă temporară care implică utilizarea de culori speciale pentru machiaj, în principal pe bază de apă, aplicate pe față cu pensule, bureței sau alte ustensile. Face-painting-ul încurajează copiii să-și exploreze creativitatea și să-și exprime personalitatea. Ei pot alege modelele, culorile și stilurile care le plac și pot deveni artiști ai propriilor fețe. Această formă de exprimare artistică le dezvoltă încrederea în sine și le oferă o modalitate distractivă de a se exprima într-un mediu sigur și plin de susținere.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Această pictură pentru copii este o formă captivantă de artă care dă fețelor celor mici- culoare și magie. Face-painting oferă copiilor o experiență distractivă și creativa pentru anumite evenimente.
Copilaria e varsta la care cea mai profundă bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilaria e o lume aparte, plină de lumină și armonie. Să vă bucurați de ea, dragi copii!