Sunt atâtea resurse online care-ți oferă un întreg dicționar de îngrijire a tenului. Ce-ar fi însă să afli că astăzi un simplu chip luminos și strălucitor îți poate fi machiajul de designer care te pune în rând cu super-modele de pe podium?

Tenul ultra-strălucitor sau glazed skin e trendul care îți propune nu doar o atenție aproape obsesivă în rutina ta zilnică de îngrijire facială, ci transformarea ei în epicentrul tău vital de beauty. Adică nu atât o rutină, cât un look în sine! Hailey Bieber și tenul său comparat cu luciul unei gogoși glazurate sau – mai poetic – cu sclipirea picăturilor de rouă într-o dimineață de primăvară sunt punctele originare ale trendului. Fotomodelul a lansat între timp și o linie de produse beauty menite să-ți fie de folos în a obține efectul. Dacă luciul gogoșilor cu glazură nu inspiră atâta încredere în privința lipidelor sau efectelor medicale pe de-a-ntregul, poți fii sigură că efectul dewy de care-ți vorbesc vine la pachet cu multe beneficii: niacinamidă, peptide, ulei virgin de marula și acid hialuronic sunt câteva dintre ele. Din nevoia de a promova necesitatea unei rutine de îngrijire, să ne oprim însă la comparația rouăi într-o dimineață de primăvară. De ce idea retușului cu pudră peste un alt retuș cu pudră, până la anihilarea oricărei urme de strălucire trebuie să fie atât de comună? Tenul nostru produce în mod natural sebum și propriile seruri care îi oferă strălucire și care, ținute sub control, nu fac rău, ci îi conferă naturalețe. Glazed skin te pune față în față cu varianta extremă. Nu doar pentru încurajarea luciului hidratant al tenului, ci și pentru modul în care linia de produse menite să-ți confere look-ul glazed îți propune să renunți complet la make-up.

Dacă nu ți-ai propus încă să-ți înfrunți cele mai întunecate nesiguranțe și temeri legate de machiaj, află că aceste produse pot fi îmbinate cu un fond de ten cu acoperire medie.
Glazed skin poate părea șocant, contradictoriu. La bază e însă o filosofie de beauty cu binele tuturor în minte,

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE