Prospețimea din aer, florile de câmp și mirosurile îmbietoare, vin la pachet cu  Paștele, care marchează noi începuturi.

Rozul, lavanda, verdele pal sau galbenul sunt culorile tale preferate? E timpul să le folosești. Machiajul de Paște poate fi un mix de culori pastelate și strălucitoare, care să reflecte spiritul sărbătorii și atmosfera primăverii. Să te joci cu pigmentii de culoare nu înseamnă că trebuie să folosești toate culorile existente – machiajul monocrom demonstrează acest fapt. 

În prezent, monochrome make-up este un macro trend. Deși poate părea simplu la prima vedere, necesită o tehnică precisă pentru a obține un look impecabil. Această tendință este specifică stilului anilor ’90, care a revenit în actualitate în ultimii ani. Această tehnică se bazează pe utilizarea aceleiași culori pentru fardul de pleoape, obraji și buze. Rezultatul? Un aspect uniform și coerent.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Make-Up artista Lavonne Anthony descrie tendința astfel: „Machiajul monocromatic este atunci când păstrezi paleta de culori a machiajului tău la fel pentru buze, ochi și obrajii”, spune ea. Anthony îți mai oferă un tips „Când vine vorba de culoarea fardului de obraz, trebuie să amesteci și să difuzezi culoarea, astfel încât să nu pară prea mult.”

Când dorești să-ți pui in valoare căldura pielii, optează pentru un machiaj în nuanțe de piersică, așa cum o face Selena Gomez. Perfect peach complimentează majoritatea tonurilor de piele, este la fel de luminos ca aurul și este mai puțin tradițional decât nuanțele trandafirii. Dacă ești gata să crești intensitatea, încearcă nuanțe bogate de fructe de pădure, așa cum o face Priyanka Chopra. Această schemă de culori monocromă este ideală dacă vrei mai multă saturație.

,,Machiajul monocrom este metoda simplă și eficientă pentru a obține un look coeziv și armonios” ,declară Pat McGrath. Așadar poate fi o opțiune interesantă și stilată, pentru un look armonios, minimalist și versatil.