Italia anunță lotul în cor

Mancini, selecționerul Italiei, a cântat imnul național alături de lotul pentru Euro într-o emisiune TV. Înainte de a merge la emisiune, „azzuri” au făcut o ședință foto la baza Coverciano.

M-am distrat când am văzut cum s-au gândit italienii să-și anunțe lotul pentru Euro 2020!

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA

Selecționerul Roberto Mancini a vrut să transforme toată afacerea într-un show, ca să știe adversarii că „squadra azzurra” nu se joacă vara asta. Face spectacol și pe teren, și în afara lui! Băieții lui au cântat în cor imnul Italiei în emisiunea „Notte Azzurra”! Uită-te la Mancini! Zici că e domnu’ învățător cu elevii lui la serbarea de sfârșit de an! Toți la costum, eleganți, cam împăiați pe scenă! De…le au cu mingea, nu cu vocea! Cred că au fost și la un suc și o prăjitură în parc după, cum făceam și eu la școală. Înainte de serbarea TV, Mancini și-a aliniat trupa la baza naționalei din Coverciano pentru o mică ședință foto. Sigur va primi fiecare albumul clasei la finalul verii. Acum să vedem dacă „azzurri” se aleg și cu o coroniță la EURO!

Fac haka de generație nouă

Elevii liceului New Plymouth Boys au dansat haka înaintea meciului de rugby cu St. Patrick’s Silverstream.

Puține lucruri îi bagă cu adevărat în sperieți pe adversari în sport ca un haka făcut ca la carte!

Și care haka e mai bun decât ăla de la mama lui, din Noua Zeelandă? Fii atent ce mișcări au studenții unui liceu din New Plymouth. Au vrut să le facă o primire de neuitat adversarilor de la școala rivală, dar au mărit comitetul de întâmpinare. Colegii s-au alăturat celor din echipa de rugby ca să demonstreze că toată școala are spirit războinic! De fapt, haka, la origini, este un dans care onorează spiritele războinicilor căzuți în luptă, dar All Blacks l-au tranformat într-un fenomen mondial! Și uite că ăștia mici le fac concurență la impresia artistică! Numai mâine nu-i poimâine și îi vedem în naționala Noii Zeelande!

Are viziune de campion

Trent Alexander-Arnold și Red Bull lansează în acest weekend documentarul „Trent’s Vision”. Documentarul spune cum a reușit fundașul lui Liverpool să-și îmbunătățească viziunea pe teren. Dr. Laby, oftalmolog și fost profesor la Harvard, îl ajută să vadă oportunitățile în timpul jocului.

Dacă vrei să fii crème de la crème în sport, talentul nu este suficient! Ca să îți împlinești potențialul, trebuie să te școlești în tot ce se poate. Antrenamente noi, planuri de alimentație și chiar și realitate virtuală! Ți-o demonstrează un atlet de top! Trent Alexander-Arnold, fundașul dreapta al lui Liverpool, lucrează cu o echipă întreagă de experți care-i studiază fiecare mișcare. Îl știi pe Trent, e omul cu centrarea și pasa precise ca un ceas elvețian! Ce au descoperit experții recent, însă, este că fundașul cormoranilor nu mai făcuse un control la ochi de la 11 ani. Și uite așa o simplă vizită la oftalmolog s-a transformat într-un întreg proiect, cu tot cu documentar la pachet. „Trent’s Vision” îți arată cum a reușit echipa Doctorului Daniel Laby să-i ascută simțurile lui Trent în terenul advers, ca să fie mereu cu un pas înaintea celorlalți. Vestea bună este că poți vedea secretul din spatele jocului său chiar din acest weekend.

Sainz face turul Madridului

Carlos Sainz le-a arătat fanilor cum merge o zi obișnuită din viața unui pilot de Formula 1. Pilotul echipei Ferrari a filmat vlog-ul între curse, în orașul său natal, Madrid.

Ești curios să vezi cum este o zi din viața unui pilot de Formula 1?

Carlos Sainz, din echipa Ferrari, ne face un tur între curse la el acasă, în Madrid. Chiar și când e în pauză, Sainz se ține de treabă, ca să rămână în formă tot sezonul. Așa că își începe ziua la sală. Antrenamentele full body sunt cea mai bună variantă pentru un fizic echilibrat, deci nu ratează nicio grupă musculară. Tracțiunile, împinsul cu bara la piept și ramatul sunt nelipsite din programul pe care i-l face antrenorul lui, Rupert Manwaring. După sală, alimentează cu ceva dulce. Chiar dacă are om care se ocupă de meniul lui, Sainz nu se ferește să-și suflece mânecile în bucătărie. Ba chiar aș zice că se pricepe bine la torturi. Sau, mai bine zis, torturi pentru noi, cei care suntem la regim! La finalul turului, mi-am dat seama cât de competitiv este pilotul spaniol. Chiar dacă n-are rivali de întrecut pe pistă, nu se lasă până nu-l bate pe Sainz Sr. la un meci de golf.