• Actorul de stand-up comedy, Nelu Cortea, a trăit carantina la ţară cu umor
  • Şi-a făcut propria sală de sport din roți vechi şi a numit-o „Slană Gym“
  • Actorul de comedie se pregăteşte acum să facă show-uri la terase

Nelu Cortea, actorul de stand-up comedy cunoscut în online, a găsit ce să facă în carantină. S-a retras la ţară, lângă Cluj, unde şi-a făcut propria sală de sport din piese vechi găsite în magazia tatălui său. Ca să îşi înveselească fanii s-a filmat tot timpul şi a postat episoade amuzante pe canalul lui. Aşa a strâns mii de like-uri pe YouTube, iar like-urile i-au adus şi bani.

Uite ce mărturisește comediantul: „Mi-am făcut o mini sală cu roţile de la fosta mea maşină, aştia sunt cleşti de curent, astea sunt de pe vremea lui Ceauşescu. Astea iarăşi sunt două capre de pe vremea ceauşistă de la taică-miu împrumutate şi fac sală“.

„Aici e o girafă, aşa se numeşte macaraua asta pe care o foloseşte taică-miu la ridicat motoare şi eu o folosesc ca să îmi ţină sacul“, îți prezintă el „aparatele“.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Te întrebi cum a reuşit în perioada asta? „Am avut economii, plus Youtube-ul. Nu m-aş fi gândit că o să contribuie şi Youtube-ul la economiile familiei. Ne-am descurcat, a fost foarte important să îmi ţin mintea şi mâinile ocupate că de altfel cred că intram într-o depresie“. Acum, spectacolele se vor muta pe terase: „Veniţi la show-uri vă rugăm, ne aşa un dor“. Actorul de comedie are programate deja zeci de spectacole la terasele din toată ţara.