Beckham donează pentru vaccinare

Beckham, ambasador UNICEF din 2005, s-a alăturat organizației într-o nouă campanie de promovare a vaccinării. Beckham va dona $1 pentru fiecare like, share și comentariu cu #VaccinesWork până la finalul lui aprilie.

Toți ne dorim ca viața să se reîntoarcă la normal și parcă nu mai avem răbdare. Așteptarea durează prea mult! Asta crede și David Beckham, prieten mai vechi de-ai UNICEF-ului, care ajută campania de vaccinare înainte de săptămâna mondială a imunizării. Becks vrea să convingă cât mai multă lume să se vaccineze, și nu doar pentru COVID! Fie că vorbim despre gripă, rujeolă sau orice altceva, știința a oferit mereu răspunsul pentru salvarea omenirii! Fostul star al lui Real Madrid și Manchester United a postat un clip pe pagina sa de Instagram în care le aduce aminte oamenilor de toate momentele speciale pe care ni le-a furat pandemia. El și partenerii UNICEF vor dona câte un dolar pentru fiecare like, share și comentariu care folosește #VaccinesWork până la finalul lunii.

Kowald te scapă de trafic

Hunter Kowald a combinat hoverboard-ul cu drona într-o invenție care trece peste orice aglomerație.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Cine are nevoie de mașini zburătoare când poți avea un skateboard zburător? Viitorul e acum! Ți-o demonstrează Hunter Kowald, tehnician de meserie, care a meșterit doi ani de zile la un hoverboard-dronă! Și nu e doar de show! Jucăria îl duce peste tot și poate ține încă doi ca Hunter! Invenția americanului suportă peste 200 de kilograme! Practic, Hunter poate să se folosească de propriul său prototip când merge la cumpărături, fără să se mai streze cu traficul aglomerat de după muncă.

Thiem lasă supărarea la sală

Thiem a luat o pauză de la tenis din cauza pandemiei, care l-a lăsat fără fani în tribune și fără motivație. Tenismanul austriac și-a echipat sala de acasă cu tot ce trebuie ca să revină mai puternic pe teren.

Dominic Thiem luptă să se regăsească! Campionul US Open de anul trecut a recunoscut recent că nu se mai simte bine în pielea lui pe terenul de tenis! Austriacul duce dorul fanilor! Din cauză că nu mai are cum să se încarce cu energie din tribune, Thiem zice că nici motivație nu mai găsește să joace în competiții! A dat tot ce a avut mai bun la Austalian Open, dar n-a mers! A mai băgat o fisă la Doha…n-a avut prea mult succes! A încercat și în Dubai, dar nicio șansă! Supărat că nu iese nimic, Thiem a lăsat baltă turneul din Serbia! A preferat să rămână acasă și să lucreze la condiția fizică! Și-a echipat sala de acasă cu tot ce trebuie și muncește intens pentru marea revenire! Poate așa capătă destulă forță pentru Roland Garros!

„Dansează” ca schiorii pe TikTok

Drake, Kevin Hart, Puff Daddy și Lindsey Vonn au acceptat provocarea „ski challenge” pe TikTok. „Ski challenge” a fost început de rapper-ul Young Thug, odată cu lansarea piesei „Ski” de pe noul său album.

Vedetele nu mai știu ce să mai inventeze pe TikTok! Toată lumea a dat-o pe ski challenge de când a lansat rapper-ul Young Thug provocarea! Uită-te la Drake, Kevin Hart și Puff Daddy cum dansează ca și când ar fi pe schiuri, deși sunt în sufrageria lor! „Băieți, trebuie să dați drumul la șolduri!”. Asta i-a sfătuit Lindsey Vonn când că nu le iese schema! Fosta campionă olimpică la schi a zis să le arate și cum se face! Fanii puși pe glume au întrebat-o pe Vonn dacă a mai schiat vreodată, căci a făcut dansul viral să pară floare la ureche!