La plimbare, pe sârmă

•Nelson a mers pe sârmă între stâncile Fisher Tower (Utah), pe un drum lung cât 6 terenuri de fotbal.

Vrei senzații tari? Fă ce face Marcus Nelson, pare că tipul își trăiește viața la maximum! Uite-l cum merge pe sârmă între stâncile Fisher Tower din Utah! Americanul a avut nevoie de mult curaj și de aproape o oră ca să facă drumul, lung cât 6 terenuri de fobal de la un capăt la celalălt! N-ai timp de selfie-uri acolo sus, dar sigur uiți de toate grijile și problemele! Așa cum știi de mic, secretul este să nu te uiți în jos!

Lecție cu Profu’ Poirier

•Dustin Poirier, campionul interimar UFC la ușoară, i-a dat lecții de MMA strongman-ului Brian Shaw.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Cine vrea să învețe câteva scheme de MMA să fie cu ochii pe Dustin Poirier! Luptătorul UFC îți face o demonstrație cu prietenenului său, Brian Shaw! Campionul interimar la ușoară l-a pus pe fostul campion mondial la strongman în fața sacului de box și a încercat să-l învețe meserie! O fi Brian un munte de om, dar mai mult a gâdilat sacul! Nu i-a fost deloc ușor să țină pasul cu Poirier! „The Diamond” se mișcă atât de bine că face toată treaba să pară floare la ureche! Aplauze pentru atitudine, Brian! Nu te-ai plâns o secundă, dar sper că ai pus niște gheață pe picioare când ai ajuns acasă!

N-are gena fricii

•Brandon Semenuk a mers să facă trucuri cu bicicleta într-o mină abandonată din Columbia.

Brandon Semenuk este un alt biciclist profesionist care s-a născut fără gena fricii! Canadianul nu doar că nu se teme de nimic când se avântă pe drumuri periculoase, dar o face cu stil! Când îl vezi cu ce lejeritate face tumbe, te va lăsa ca la dentist! Recent, Brandon a mers într-o mină părăsită din Columbia! A băgat cărbuni și s-a dat după pofta inimii! Sărituri de pe rampe, backflip-uri, răsuciri în aer, i-au ieșit toate la perfecție!

Pușca și cureaua lată

•Usain Bolt a vrut să vadă dacă mai poate sprinta ca în vremurile în care câștiga aurul olimpic la atletism.

Știu că Usain Bolt e mare meloman, deci cred că i-ar plăcea „Pușca și cureaua lată”, dacă s-ar obosi cineva s-o traducă în engleză! Nu că ar fi Usain mare fan al muzicii populare, dar îi place să-și aducă aminte de gloria de altădată! Jamaicanul a lăsat puțin deoparte antrenamentele cu băieții din curtea casei și s-a întors pe pista de alergare, să mai dea o tură pe pistă! Nu s-a pierdut antrenamentul de tot! Omul are viteza în sânge! Fanii de pe Instagram s-au bucurat atât de mult să-l vadă din nou în acțiune, că deja au început să-și facă speranțe, poate, poate o să apară „fulgerul” la Jocurile Olimpice de anul acesta!

Sare coarda și în mâini!

•Sarah Fadeer este atât de pricepută la sărit coarda, încât poate să facă lejer orice coregrafie.

M-am uitat la videoclipurile Sarei Fadeer și mi-am dat seamă ca am sărit coarda greșit toată copilăria! Dacă aveam schemele ei când exersam prin fața blocului, puteam să fac show în cartier și să vând și bilete! Bine, nemțoaica este acrobată profesionistă! Nu sare de pe un picior pe celălalt așa…alandala! Nici nu clipește când sare! Are concentrarea unui pilot de Formula 1! Când se plictisește, improvizează mișcări noi! Sare fără probleme și în mâini!