Lakers dă de greu în playoff

  • LA Lakers a pierdut primul meci din runda I a playoff-urilor NBA cu 90-99 în fața lui Phoenix Suns
  • Phoenix Suns a câștigat pentru prima oară în playoff-uri în ultimii 11 ani

LeBron și Lakers au intrat în playoff-urile NBA cu stil, dar s-a terminat distracția! Au dat de greu în primul meci cu Phoenix Suns, pierdut cu 90 la 99! Devin Booker și Deandre Ayton, vedetele lui Suns, nu s-au rușinat când l-au văzut în fața lor pe Regele James! Ba chiar l-au eclipsat în prima victorie a echipei lor în playoff-uri de 11 ani încoace! 34 de puncte pentru Booker, 21 de puncte și 16 recuperări pentru Ayton…cel puțin decent, aș spune eu! Suns a controlat așa de bine jocul, că Lakers nici măcar n-a suflat în ultimele minute ale meciului. Dar să nu ne grăbim cu concluziile! Mai sunt 6 partide de jucat și trupa din LA e maestră a revenilor magice! Lakers a pierdut prima confruntare în primele două runde anul trecut și a fost campioană în final!

Își fac intrarea cu stil

  • Un fan al echipei de fotbal american de la Louisiana State University s-a parașutat pe stadion
  • Mo Ali te învață cum să impresionezi audiența cu un gol marcat din tribune

Dacă ai bilete la meciurile de la Euro și vrei să faci o intrare de toți banii pe stadion, știu o schemă de luat ochii! Poți să faci ca unul dintre fanii lui Louisiana State University și să te parașutezi în arenă! Îți garantez că dacă faci asta, băieții de pe teren pot să înscrie și din foarfecă pe spate după un salt cu triplu axel, că nu se uită nimeni! Toți o să ridice privirea spre tine să vadă dacă nimerești aterizarea. După, dacă le ai cu mingea, poți să pui cireașa pe tort cu o șmecherie din tribune, așa cum i-a ieșit lui Mo Ali. Golurile din corner sunt de 2021, tu arată-le că trăiești în 3021 și dă gol din tribune!

Cu cine petreci în aer?

  • Dacă ești curajos, poți sări solo, ca Roseborough, și dacă nu, poți să faci o gașcă precum Red Bull Airforce

După cum ai văzut și mai devreme, saltul cu parașuta îți dă garantat doza de adrenalină pe care o cauți, dar te ține să te aventurezi singur? Dacă ești viteaz, poți să faci ca Braden Roseborough și să te arunci singur cuc. Faci câteva piruete în aer pentru cameră, super dandy, relaxat, dar trebuie să ai nervii tari. N-ai pe nimeni care să te încurajeze dacă încep să te treacă toate apele! Sau poți să dai o petrecere în aer și să uiți de tine cu totul! Cei de la Red Bull Airforce nu țin cont de reguli și sar din avion cu ce le place lor! Placă, wingsuit, canoe, cred că dacă se chinuiau puțin o făceau și pe schiuri! Dacă strângi o gașcă la fel de nebună ca a băieților ăstora, sigur nu-ți va mai fi frică de înălțime!

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ