Pe urmele lui Nadal

• Vlad Popescu a câștigat provocarea Babolat, organizată de Rafa Nadal Academy, în Mallorca

Nu există loc în care să n-ajungă românii și să nu-i lase pe toți cu gura căscată! Cum a făcut-o Vlad Popescu, jucătorul de tenis înscris la academia lui Rafael Nadal! Zici că puștiul de 17 ani pune mingea cu mâna! În mai puțin de un minut a nimerit 5 cutii de mingi din 10! Acum îi mai trebuie un brand ca al lui Rafa, ca să aibă un forehand ca laserul de la Măgurele!

S-au stricat frânele!

• Fotograful Lukas Dürnegger a ieșit cu schiurile în peisaj în timp ce încerca să se filmeze în Alpi

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?

„Viața bate filmul!” A aflat pe pielea lui și fotograful Lukas Dürnegger! A vrut și austriacul să filmeze cum se dă cu schiurile prin Alpi, și a ieșit în decor! Ce să mai tragă frâna de mână? S-a panicat atât de tare că n-a mai avut timp să reacționeze! Măcar s-a ales cu o filmare haioasă care o să-i aducă multe like-uri pe Instagram!

Slam Bol

• Bol Bol și-a impresionat colegii de la Denver Nuggets cu un super slam dunk la antrenament

Baschetbalistul Bol, pivotul de la Denver Nuggets, a zis să-i sperie pe băieții de la Miami Heat înainte de meciul lor din NBA! Colegii au rămas mască când a văzut ce dunk de toată frumuseţea a reușit americanul la antrenament! Starurile din NBA îi inspiră și pe fanii lor! Deon, baschetbalist amator, speră să devină faimos cu dunk-urile pe care le face în cartier!

Fără pauze în carantină!

• Maria Sakkari se pregătește pentru Australian Open cu antrenamente full body, cu gantere și elastice

Nu ai chef să faci un drum până la sală? Nu sări peste antrenament! Tenismena Maria Sakkari îți arată cum să-ți lucrezi toți mușchii direct din camera de hotel! Două gantere și câteva elastice îți sunt de ajuns pentru ora de fitness online! Important e să ții pasul! Sakkari crede în pauzele scurte și dese, cheia marilor succese…la Australian Open!

Rabona cu spița

• Cascadorul rus Pavel Alekhin manevrează bicicleta atât de bine, încât poate juca și fotbal cu ea

De când și-a luat bicicletă, cascadorul Pavel Alekhin e numai într-o roată! Rusul nu poate să se despartă de mountain bike-ul său! Îl ia chiar și când merge cu băieții la un meci pe sintetic! Și ce centrări dă rusul cu roata din spate! La marele fix pentru un gol din foarfecă!